Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Провокативна реклама на студентската телевизия "Алма матер" възмути социалните мрежи
Автор: Екип Burgas24.bg 21:03 / 08.11.2018Коментари (1)3668
©
Възмущение в социалните мрежи заради реклама на студентската телевизия "Алма матер". В нея участва директорът на медията - Башар Рахал.

Във видеото той приканва студентите да се запишат на кастинг, за да станат популярни и дава пример с младо момиче, което му носи кафе. С рекламния си клип телевизията търси да назначи водещи, репортери, редактори и сценаристи.

Главна роля има асистентката на Рахал, която му носи кафе и сметана пред стълбите на Софийския университет, докато той разяснява подробности за кастинга.

Само за 2 дни обявата е гледана повече от 20 000 пъти. В коментари в социалните мрежи обаче потребителите  питат "така ли всъщност се става известен". Провокацията е търсен ефект, твърди директорът на телевизията.

"Не е сексистка, а е сарказъм. Абсолютно чувство за самоирония. Типичният шеф от 90-те години, със секретарката, с кафенцето, с оглеждането. За мен това е скеч. Аз съм актьор-комедиант и вие го знаете много добре", заяви Башар Рахал.

От ръководството на "Алма матер" заявиха за NOVA, че целта била новината за кастинга да стигне до повече млади хора. И са доволни от резултата. "Няма начин да се позиционираш на пазара, ако не знаят за теб и не те чуват", заяви Рахал.  

Студентите във Факултета по журналистика твърдят, че харесват рекламата и най-вече посланието й, че ще ги направи известни.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 09.11.2018 г.
0
 
 
Добре , разбрахме го това с жените. Ами как да стане известен един мъж. То затова мъжете бягат от журналистиката."Студентите във Факултета по журналистика твърдят, че харесват рекламата и най-вече посланието й, че ще ги направи известни." , такава известност не много привлекателна . Ефекта ще същия ако станат чалгарки или порно актриси. Тъпото в случая , че не става ясно , както точно ще станат известни - като се подмазват на шефа или заради заслуги в журналистика. Защото според клипа изглежда все едно , само с едно кафе пред шефа и ставаш велик - де беше така... ама не е - журналистика е сложна наука и като такава изисква бая труд и постоянство , а не да свириш по гъдулката на шефа да ти отпусне малко ефирно време ( то затова в родния ефир , вече няма нищо което да си заслужава гледането)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: