Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Съседи в шок от смъртта на полицайката: Прекрасна млада жена, истинска красавица!
Автор: Екип Burgas24.bg 16:35 / 05.11.2018Коментари (3)3132
© Фейсбук
Дознателка от "Икономическа полиция" в Пловдив сложи край на живота си с полет от 12-ия етаж на блока, където живее. Ивелина Беренска събула старателно домашните си чехли, а до тях оставила ключовете за жилището си, прескочила обезопасителния парапет и се хвърлила. Нейните съседи са шокирани, защото младата жена винаги е изглеждала уравновесена и спокойна, освен че била и много красива. 

В последната година обаче тя отслабнала рязко. Комшиите разбрали, че претърпяла операция на десния крак, след която буквално се стопила. Трупът й бил открит от задната страна на блока от хора, които излизали за работа, около 7,15 часа в понеделник. Те се обадили на 112 и шокиращата новина за самоубийцата бързо се разнесла из големия блок. Това е така наречения от пловдивчани "Малък Гигант" на ул. "Хан Телериг", чиито етажи са 12 и в който блок има стотици апартаменти.

"Шокирани сме, защото тя винаги беше спокойна и усмихната. Дори когато имахме общи събрания на входа и ние, останалите сме доста по-емоционални, тя запазваше спокойствие. Не е давала повод да се съмняваме, че има някакви проблеми", обясняваха жени от нейния вход.

Ивелина живеела на 4-ия етаж в един от средните входове на "Малкия Гигант". Апартаментът й бил от източната страна на блока. Купила го преди 4 години, след като се развела. Преди това живеела във Велико Търново, където останал бившият й съпруг. Имала двама синове. Единият бил студент в София, а по-малкият бил 6-7 клас, разказаха съседките. "Една година учи тук по-малкият й син, но не свикна и се върна при баща си в Търновско. Много възпитано и красиво дете. Редовно изхвърляше боклука и като минеше покрай нас, винаги поздравяваше", го хвалят жените.

За да скочи от по-високо, Ивелина отишла до последния етаж, до помещение, което се използвало от живущите във входа, за да тупат. Помещението имало обезопасителен парапет, който бил висок, за да не политне някоя жена да падне, докато тупа. "Явно го е прескочила, защото парапетът е бая висок, над кръста ми идва", предполагаше съседка.

Според нея, а и според останалите комшии, най-вероятно Ивелина е страдала от липсата на децата си след развода. "Сигурно е изпаднала в депресия, за да направи нещо толкова страшно", предположиха съседките пред "Монитор".

"Ивелина беше прекрасна млада жена, ходеше винаги усмихната, беше толкова лъчезарна и усмихната – истинска красавица. Носеше се шармантно и беше много общителна. В последно време имаше здравословни проблеми и беше доста отслабнала“, казаха пред "Марица" съседи.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Forever- Love, Botev Plovdiv and Rock Music! This is a part of my life...
на 05.11.2018 г.
0
 
 
Защо умират все кадърни и качествени хора , а не някой депутат! Жалко за жената ... Мир на душата и!
0
 
 
Последната половин година измряха толкова хубави млади жени. Какво се случва, по дяволите?
Предлагам билков чай за регулиране на теглото .
+4
 
 
Много тъжна новина .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: