Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
В турския затвор Митьо Очите се запали по исляма, иска 4 булки наведнъж
Автор: Екип Burgas24.bg 09:26 / 30.10.2018Коментари (2)14465
©
Исляма се готви да приеме Димитър Желязков-Очите, научи "България Днес". От скука в турския затвор той сериозно се е запалил по чуждата религия и философия, разкриват авери на несебърския Ал Капоне.

Вече три месеца Желязков търка нара в истанбулския пандиз "Малтепе". Той бе пратен там в началото на август, когато бе арестуван от турските власти заради разследване в България срещу него. Той е заподозрян в ръководене на банда за рекет, палежи, побоища и наркотици.

Развлеченията в турския зандан са силно ограничени. Единственото разрешено четиво зад решетките е Библия или Коран, сочат правилата в затвора. За да облекчи престоя си в пандиза, Очите се сприятелява със своите съкилийници. Голяма част от "съквартирантите" на Желязков са мюсюлмани, които много често му разказвали за своята религия и обичаи. Така вероятно Желязков се запалва по тяхната вяра, разкриват хора на Очите.

Заради новата си страст по исляма не било изключено Желязков да поиска да стане мюсюлманин, издават хора от подземния свят. За Очите най-привлекателната идея в религията изобщо не била вярата в Аллах, а възможността да има четири жени наведнъж, шегуват се аверите му.

Любовните несполуки за Димитър Желязков започват през 2001 година, когато остава вдовец. Тогава съпругата му Тянка е взривена от кола бомба. След смъртта й гъркинята Антигона Янулис поема домакинството на мафиота и грижите за двете му дъщери Станислава и Ивелина. Постепенно от домашна помощница Янулис се превръща в любима на Желязков. Тя дори му ражда единствения син - Димитър Желязков-младши. Отношенията между двамата охладняват преди повече от четири години, коментират запознати. Причина за разрива е атрактивната брюнетка Рената Николова, с която Очите се запознава на бизнес среща във Варна. По това време мадамата е начело на най-големия холдинг за рециклиращи компании у нас - "Трансинс". Тя поема управлението на фирмата от баща си Николай Николов - Кольо Транса, който е осъден като поръчител на убийство и пратен доживот зад решетките.

"Ако приеме исляма, ще спре да се чуди коя да избере. Дали Антигона или Рената, а ще може и двете да ги вземе и още толкова отгоре", майтапят се близки на несебърския Ал Капоне, който в момента се намира в истанбулския затвор.

Желязков бе пратен в пандиза "Малтепе", след като бе зрелищно арестуван край петзвездния истанбулски хотел "Рамада". Изненадващо тогава компания не му прави нито Антигона, нито Рената, а апетитната лолитка Илина Сотирова. Това стана ясно от снимки и видео, разпространени от турските власти. На кадрите лъсват и двама публично известни спътници на Желязков - зърненият бос и общински съветник от Бургас Бенчо Бенчев и бившият депутат Несрин Узун.

Очаква се скоро Митьо Очите да бъде върнат у нас и така увлечението му по чуждата култура да приключи, подозират негови приближени.

Миналата седмица бе съобщено, че преди двайсетина дни е разгледан казусът за връщането на Желязков на родна земя при пълна секретност за българските власти. За предстоящото екстрадиране на Очите бе потвърдено от главния прокурор Сотир Цацаров. Връщането му трябва да бъде организирано и изпълнено до броени дни. Така Очите ще бъде сред първите пътници, които ще посетят новото мегалетище, което бе открито в Истанбул, шегуват се негови авери.



Още по темата: общо новини по темата: 66
22.07.2021 »
24.06.2021 »
18.06.2021 »
18.03.2021 »
24.02.2021 »
13.07.2020 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 30.10.2018 г.
0
 
 
Тоя пък кретен, за кой се мисли!
Сподели какво ново....
на 30.10.2018 г.
+2
 
 
Кой кого се кани да приеме? Исляма се готви или Митьо се готви? Иначе и будизъм би приел ако му помогне да се измъкне!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: