Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бебето на загиналата млада жена е можело да бъде спасено
Автор: Екип Burgas24.bg 15:44 / 19.09.2018Коментари (2)1580
©
Бебето на бремената млада жена, която загина след удар в дърво на фаталния път Бяла Слатина - с. Попица, е могло да бъде спасено и да живее. Това стана ясно след извършената от съдебните лекари във Враца аутопсия на 19-годишната Моника Петрова. Патоанатомите установиха още, че 8-месечното дете е било момче и е живяло още два часа след като лекарите в Бяла Слатина обявили, че майката вече няма жизнени функции.

В катастрофата във вторник на пътя, на който два дни преди това станаха жертва друга бремена жена и 2-годишното й дете, на място загина и 18-годишният Томас Иванов, който от миналата година живеел на семейни начала с Моника. Младата жена все още имала слаби жизнени функции след катастрофата с управлявания от Томас "Фолксваген Голф", твърдят оказали се в първите минути на мястото близки на жертвите и преминаващи по пътя шофьори, които се притекли на помощ.

Линейката от спешния център на Бяла Слатина обаче се забавила и пристигнала доста време след като на мястото вече работел полицейски екип, свидетелстват очевидци. Може би и майката е могла да бъде спасена, предполагат те, ако от спешния център са реагирали веднага. И напомнят, че той се намира само на 2 км от мястото на катастрофата.

Близките на двете жертви, които часове наред чакаха от сутринта пред съдебната медицина във Враца да приберат загиналите, твърдят че в суматохата около катастрофата изчезнали 400 лв., носени от Моника и Томас по време на фаталното им пътуване. Сред върнатите на близките от полицаите вещи на загиналите обаче били открити само 50 лв. От полицията в Бяла Слатина пък отказали да им покажат протокола с описа и близките се чудят дали парите са задигнати от неизвестен преминаващ мародер или по време на разследването на жестоката катастрофа.

"Всичките ни опити да разберем нещо повече удариха на къмък, твърди майката на загиналата млада жена Ирина Николова. - Полицаите ни държаха всички близки вчера на сто метра от мястото на катастрофата и ни отказаха всякаква информация по случая. Сякаш нe става дума за нашите деца!".

От полицията пък съобщиха, че все още се разследва причината за сблъсъка край Бяла Слатина, пише "24 часа". Според тракторист, работел в нива край мястото на удара на фолксвагена в дървото, колата се движела с доста висока скорост и изхвърчала от пътя след като опитала да избегне навлязъл след изпреварване в насрещното камион с дърва.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е ТОВА СА МНГАЛИИИИИ БЕЕЕЕЕЕЕЕ ГНУСНИ ГНУСНИ ГНУСНИ, ДЕЦАТА ИМ УМРЕЛИ КАТО ПСЕТА КАКВИТО САИ ТЕ ТАРСКТ НККВИ СИ 400 ЛЕВА БЕЕЕЕЕ 400 ЛЕВА, 4 НИКОМУ НЕНУЙНИ 4ОВЕКА СА МЫРТВИ, КОЕТО ВСЕ ПАК Е ХУБАВО НЕ6ТО, НО ГНУСНИТЕ МАНГАЛИ БЛИЗКИ ТАРСКТ 400ТИНТЕ ЛЕВА БЕ СМЕХСНИТЕ 400 ЛЕВА АХАХАХ ДОБРЕ 4Е МАНГАЛИТЕ СА УМРЕЛИ ПОНЕ
-1
 
 
Селски боклуци са тези полицаи..според вас всеки един от тях ли е толкова човечен за да предаде парите...нека погледнем реално. Освен боклуци са и мърляви крадци , които работят в полицията само за да казват ,че са полицаи и да си правят каквото искат..
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: