Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Неописуема трагедия! Камен уби бременната си с близнаци жена и 2-годишната им дъщеря
Автор: Екип Burgas24.bg 00:54 / 18.09.2018Коментари (9)16231
© БГНЕС
Архивна снимка
6587-ият заловен да кара без книжка уби бременната си с близнаци жена и 2-годишната им дъщеря при удар в дърво на пътя между Бяла Слатина и с. Попица. 35-годишният мъж нямал книжка и карал краден фолксваген. Само преди 2 дни полицаи спрели Камен и установили, че колата е обявена за издирване в Швеция. При проверката фолксвагенът бил с транзитни номера в Бяла Слатина. Шофьорът обаче не бил санкциониран.Той е 6587-ият заловен да кара без шофьорска книжка от началото на годината. На месец органите на Пътна полиция засичат средно по 770 водачи без свидетелство за управление.

Причините са различни - някои никога не са имали книжка, други са останали без нея заради нарушения или неплатени в срок глоби. На трети са изтекли, а има и случаи на каращи без “Гражданска отговорност", когато книжката е невалидна. В такива случаи санкциите са сваляне на номерата за лична кола от 6 до 12 месеца и спиране от движение за месец на чужда. Предполага се, че мъжът, който уби бременната си жена и 2-годишното си дете  е карал с висока скорост по разнебитения път и на завой загубил контрол. На място издъхнало детенцето, което било в скута на майка си на предната седалка. По-късно в болницата в Бяла Слатина починала и 22-годишната майка, а лекарите установили, че тя е била бременна с близнаци. Шофьорът Камен А. е с множество травми.

Камен е известен в циганската махала на Бяла Слатина като собственик на два буса, с които превозва нелегално дърва за огрев. Преди време бил засечен от патрул с незаконни дърва в един от бусовете. Съставили му актове и му взели книжката. Само преди два дни полицаи спрели бракониера с фолксвагена с транзитни номера в Бяла Слатина. Оказало се, че колата е обявена за крадена в Швеция и се издирва.

Проверката станала пред очите на десетки сеирджии, за които било голяма изненада, че нито циганинът, нито колата били задържани. Ден по-късно вече карал колата с монтански номера, твърдят очевидци. Според тях той успял да си направи и фалшива регистрация на фолксвагена в т. нар. частен КАТ в Бяла Слатина, който се намирал на ул. “Латинка" в циганската махала, пише "24 часа". Хората в Бяла Слатина твърдят, че там ромите правели фалшиви документи, които трудно се разпознавали. Според местните фалшификаторите имат полицейски чадър.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ОФ НАЫ ПОСЛЕ ЕДНА ХУБАВА НОВИНА, ДЕЫБА И МАНГАЛИТЕ ДЕЫБА ДА ИЗМРАТ ДО ЕДИН, А МН ТЫПО 4Е КАМЕ4О НЕ Е ПОСЛЕДВАЛ СУПРУГАТА И ИНЕРОДЕНИТЕ СИ ДЕЦХИЦА :)
+2
 
 
За каква траеди става въпрос? Един мангал с повече от три нарушения в момента накуп - малкато сапунче в ръцете на дъртата сапунка на предна седалка, най-вероятно без колан. Трагедия щеше да бъде ако бяха нацелили някой българин вместо дървото. Като нашите управници не си вършат работата, законите на физиката в момента са свършили своето и за пореден път са доказали, че природните закони не могат да бъдат погазвани.
+1
 
 
Добре се е получило, ако чингитата не бяха го пуснали, нямаше да има шест мангала по-малко.
+2
 
 
Родната полиция ги пази....Циганите само!
+6
 
 
Какво прочетох тук??? Полицайте дето са го пуснали с крадена кола и без книжка в панделата! Циганина разстрелян! Баси държавата, Боклукия.
+6
 
 
Значи да преговорим: катаджии хващат мангал-рецидивист с крадена кола и вместо да е вече в затвора по бързата процедура, те го пускат, след което той убива двама души. В задачата се пита сега на чия съвест ще лежат тези животи и дали не трябва мангала и катаджиите да изгният в една обща килия...
+4
 
 
цитат:
Само преди два дни полицаи спрели бракониера с фолксвагена с транзитни номера в Бяла Слатина. Оказало се, че колата е обявена за крадена в Швеция и се издирва. Проверката станала пред очите на десетки сеирджии, за които било голяма изненада, че нито циганинът, нито колата били задържани. Ден по-късно вече карал колата с монтански номера, твърдят очевидци. Според тях той успял да си направи и фалшива регистрация на фолксвагена в т. нар. частен КАТ в Бяла Слатина, който се намирал на ул. "Латинка" в циганската махала, пише "24 часа". Хората в Бяла Слатина твърдят, че там ромите правели фалшиви документи, които трудно се разпознавали. Според местните фалшификаторите имат полицейски чадър.
Кога най-после ще го закрият това МВР...?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: