Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Грозни сцени във влака Бургас – Стара Загора! Груба кондукторка вбеси айтозлия пред дъщеря му
Автор: Стиляна Божидарова 18:59 / 22.06.2018Коментари (7)55345
©
Грозни сцени се разиграха вчера следобед във влака Бургас – Стара Загора. Кондукторка вбеси с грубото си поведение редовен пътник, крещейки му пред 14-годишното му дете, той не й остана длъжен. Кадри от случката са публикувани в страницата на Организацията за закрила на българските граждани (ОЗБГ).

Burgas24.bg се свърза с айтозлията Милен, автор на видеото. Пред наш репортер мъжът разказа, че се е качил във влака, заедно с дъщеря си и е взел два двупосочни билета – за нея и за себе си.

"Имах ангажимент в Стара Загора и реших да пътувам с влака. Дъщеря ми, която е на 14 години, никога не е пътувала с влак, затова ме помоли да я взема със себе си. Взех два двупосочни билета, но не знаех, че когато връщането е в същия ден, е нужно презаверяване. Още щом се качихме, кондукторката се заяде, че сме влезли в Първа класа. Преместихме се във Втора, но тя вдигна скандал, че билетите ни не са презаверени. След като можеш да си купиш билет от влака, защо да не можеш да го презавериш там", пита айтозлията.

По думите му, служителката се държала грубо и поискала да свали него и дъщеря му. След като Милен поискал да се легитимира, тя му отговорила: "На теб ли ще се легитимирам". В крайна сметка се намесва полицай и напрежението е туширано.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 05.07.2023 г.
0
 
 
Незаверен билет=без билет. Пътник без билет подлежи на санкция, или отстраняване от влака. Незнанието не е оправдание. На билета ясно и точно е написано, че за да важи и на връщане, се заверява задължително. Служителката въобще не е груба, а напротив, доста е търпелива и сдържана. Тоя глупендер е трябвало да попадне на някой мъжки кондуктор, който да го е шамаросал, и да го е изхвърлил от влака като мръсно коте, заедно със щерка му. Писнало ми е от такива наглеци! Кондукторката била лоша, щото не ги е оставила да си пътуват в първа класа без билети. Аре да връви на макя си у ...!!!
Aнонимен
на 23.06.2018 г.
0
 
 
Май този, който снима е за снимане в случая! Друг път като не знаеш нещо по-добре си мълчи, отколкото да се правиш на интересен!
Aнонимен
на 23.06.2018 г.
0
 
 
Не мога да ги разбера такива,все неразбрали,все нечули.Като си купи билета касиерката най-вероятно му е обяснила на тоя шабшал какво трябва да направи,но нали ако мине номера и после-"на държат се грубо с нас".По същия начин мога да кажа,че от видето се вижда как този иска да я опипва по гърдите,а жената се държи най-нормално с него,той е човека дето се държи като бияч в селската кръчма !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Близки издирват Димитър Малинов
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: