Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Включете се в "Живей активно в Царево 2"
Автор: Екип Burgas24.bg 12:18 / 13.06.2018Коментари (0)2652
©
Община Царево и приятели организират фестивал на спорта "Живей активно в Царево 2“ , който ще се проведе на 23-и и 24-и юни в град Царево.

За втора поредна година всички жители и гости на морския град, ще имат възможност да се включат напълно безплатно в различни спортни активности като йога за деца и възрастни, водни спортове, колоездене, преход в Странджа, народни танци, лекции за здравословен начин на живот, класове по Zumba, Kango Jumps, KombatXtreme, Dynamic  Stretch.

В съботния ден на 23-и юни програмата започва в 7:30 часа, когато националният шампион по йога за 2016та -Петър Карайовчев ще даде старт със слънчева йога практика за възрастни, а веднага след Катя Христова ще продължи със забавна йога за деца от 9:00 часа. Практиките ще се проведат в морската градина на град Царево!

След йога събуждането програмата продължава с един от специалните гости на събитието Александра Полобок от Румъния  и Strong Zumba точно от 10:30 часа до 11:30 часа във физкултурния салон на СУ "Никола Йонков Вапцаров“, гр. Царево

Когато става въпрос за водни спортове, разбира се, A-TEAM са The Best people! Те ще очакват желаещите да опитат PaddleBoard на плаж “Понтон“ в центъра на Царево. (11:00-13:00 часа).

След активностите преди обяд следва лека почивка, а веднага след това програмата на "Живей активно в Царево 2018“ продължава с лекция на тема "Гръбначните изкривявания, като проблем в ежедневието на децата. Насоки за ранно отриване и практически упражнения“, лекцията ще се проведе в заседателната зала на НЧ “Георги Кондолов-1914“, гр. Царево. Лектор е Петя Георгиева, която е магистър кинезитерапевт, с над десет годишен практически опит в своята сфера.

Съботната програма ще открие официално събитието "Живей Активно в Царево,  на морската сцена до пристанище "Мичурин“ в гр. Царево, където фолклорните самодейци на Община Царево, с художествен ръководител Христо Йорданов ще пренесат присъстващите към НАШИТЕ КОРЕНИ – От 18:30 до 20:30 часа всеки, проявяващ интерес към българските традиционни носии, песни и танци, ще има възможност да се запознае с тях отблизо

Вторият ден от "Живей Активно в Царево 2018“ ще бъде истинско предизвикателство!

Посрещане на изгрева с йога практика в 5:30 часа – морска градина на Царево.

За любителите на планината сдружение Зелена Странджа организира пешеходен преход. Тръгването е в 10:00 часа от старата автогара, в центъра на града.

За всички предпочитащи градския шум и желаещите да разгледат забележителните паркове, с които се отличава града, ще имат възможност да се включат в градския велопреход, ръководен от ВЕЛО КЛУБ ЦАРЕВО! Тръгването отново е от "добрата стара автогара“ в центъра на града.

Неделната програма ще продължи с двучасово приключение от 14:00часа   до 16:00 часа в горския парк “Xchallinge", където A-Team са подготвили предизвикателни игри, които ще изпитат възможностите на най-изявените смелчаци – преминаване по въжени препятствия, екстремно вело трасе, скейт пул!

Слънце, море, спорт и един супер свеж следобеден клас по Aqua Zumba в апартхотел ВРИС, който се намира над централния плаж! Водното разхлаждане под горещите ритми на Zumba класа ще започне в 16:00 часа. Не забравяйте предварително да заявите своето желание за участие в класа!

В късния неделен следобед, когато ще настъпи края на този вълнуващ ден и финалът на градиозното спортно събитие  Живей Активно в Царево 2, ще се пренесем на морската сцена до пристанище "Мичурин“ в град Царево!

ТАМ, точно в 17:30 часа започва началото на края, който обещава да бъде феноменален!

Никой не се съмнява в това, предвид всички професионални иструктори, които ще се качат на сцената! Kango Jumps, KombatXtreme, Dynamic Stretch, Zumba – всичко това на една сцена, на фона на емблематичната гледка и свежия крайбрежен полъх на морето!

И на края, но не на последно място ви представяме нашата новост в тазгодишното издание на спортния фестивал на активно живеещите – АЛЕЯ НА ЗДРАВЕТО, в рамките, на която ще бъдат предложени разнообразни продукти, от които здравословни храни и напитки, БИО Странджански пчелен мед, БИО козметика, ръчноизработени дрехи и аксесоари, спортни стоки, международно доказани фирми за wellness продукти, както и апарати за измерване на жизненото състояние и тонус.

Стартира и благотворителен щанд наречен "БЛАГОЩАНД“ – Всеки желаеш може да се включи в него със здравословно домашноприготвено ястие.

Събраните средства от благотворителния щанд ще се дарят за каузата "Бургас Рециклира“.

БЛАГОЩАНД ще бъде активен през двата дни от събитието между 17:00 и 20:00 часа.  








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: