Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ужас! Бащата и братята на млад мъж му извадиха очите с лъжица (18+)
Автор: Екип Burgas24.bg 11:35 / 17.05.2018Коментари (5)9368
©
Най-щастливият ден в живота на влюбен млад мъж се превърнал в истинска трагедия, след като семейството му решило да го накаже, че се жени по любов. Абдул Баки от Насирабад в Пакистан съобщил в неделя на близките си, че иска да се ожени за приятелката си и това се превърнало в най-големия му кошмар, пише "Мирър“, цитиран от "Блиц".

22-годишният мъж помолил семейството си да предложат годеж на семейството на възлюбената му. Вместо благословия, обаче, той получил съкрушителен удар от баща си и братята си. 70-годишният Доста Мухамад и другите му четирима сина хванали Абдул в стая в къщата и му изтръгнали очните ябълки с лъжица. Те заключили майката в друга стая, за да не им пречи.

Баки, който е настанен в болница в Карачи, разказва: "Казах на баща си и братята си, че искам да се оженя за момиче, с което имам връзка. Баща ми се съгласи отначало. Но три часа по-късно бях отведен в една стая от баща ми и четиримата ми братя, където ме вързаха за леглото и ми извадиха очите. Крещях им: "Какво правите. Но те не се вслушаха в молбите ми“.   "Баща ми  използва задната страна на лъжица, за да извади първото ми око. Видях окото си да виси от очната кухина. След това той използва нож, за да отреже вената. Когато ми  извадиха първото око им казах вече да ме оставят. Но те не ме послушаха и ми извадиха и второто“, продължава ужасяващия си разказ младежът.  След варварската постъпка той започнал да ги моли да го убият, но те му отказали. Абдул трябвало да послужи за пример на момчетата в селото. В болницата бил откаран от другите си братя и сестри, които разбрали от съседите за случилото се. Бащата и двама от братята са арестувани, но други двама са избягали и в момента се издирват.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Преди десетилетия мой състудент, християнин от Сирия казваше, че страните, над които се ветрее знаме с полумесец, ще си останат завинаги в средновековието, затова той нямало да се върне в страната си след като завърши...Не му се искало да служи на Аллах срещу юдеи и християни...
+1
 
 
четиримата братя му извадили очите (той е 5-тия), а останалите братя и сестри му помогнали да отиде до болница.. тея сигурно са 12 броя.. хлебарки..
+5
 
 
Живеят в пещерната епоха,а искат да научат и Европейците да живеят като тях.. ..примати!
Сподели какво ново....
на 17.05.2018 г.
+5
 
 
Това не са хора, а животни! Тръмп, колкото и да е прост, май ще излезе прав като ги нарича животни. И тия ще ги интегрираме в Европа...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: