Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
От Държавна агенция за закрила на детето взеха на мушката Сузанита заради скандалния клип на "К`во става, брат"
Автор: Екип Burgas24.bg 08:50 / 24.04.2018Коментари (18)6925
©
От Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) разглеждат клипа на Сузанита към новата й песен с попфолк певеца Ангел - "К`во става, брат“. Причината – поведението на дъщерята на Орхан Мурад, която скоро навърши 15 години, отново прекрачва моралните граници.  На кадрите облеклото на певицата по традиция е оскъдно, отново са налице туърк изпълнения и размахване на среден пръст, но навеждането към колегата й за орална любов и плюенето по полицаи надмина скандалното видео на "Луцифер и Буда“, с което тя придоби широка популярност.

Възмутен гражданин вече е подал сигнал в ДАЗД  за клипа, като експертите ще сигнализират и СЕМ. "Самосезирали сме се. Ще проверим дали родителите на Сузанита са дали разрешение тя да участват в подобни сцени“, обясниха от агенцията, цитирани от в. Монитор.

Досега фолклегендата Орхан Мурад и съпругата му Шенай демонстрират пълно съгласие с поведението на наследницата си. Изпълнителят на "Хиляди слънца“ неведнъж заяви, че тийнейджърката не е по-скандална от другите имена в бранша и по друг начин не може да се пробие в България. 

"Ще съдя всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на Сузанита и моето семейство“, закани се той преди време в отворено писмо във Фейсбук. Феновете също скочиха срещу клипа на "К`во става, брат“ и призовават за докладване на неприличното съдържание в YouTube, където видеото вече е на второ място по набиране на популярност. Те забелязаха и прилики с парчето на рапъра Лил Пъмп - Gucci Gang. Това не е първият път, в който певицата трябва да доказва авторски права. Песента "Луцифер и Буда“ беше свалена от платформата за видеосподеляне заради съмнение за плагиатство. Сигнал до сайта беше изпратен от професор Биджан Казем Мисаг, който стои зад мелодията към оригиналната песен - Allahumma Ya Subuhun. Цигуларят е написал музиката преди близо 40 години, а неин запис е направен през 1991 г. от световно признатият продуцент Том Прайс.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Прав е стария мангал, че тя с друго не може да пробие у нас. У нас в шоубизнеса се пробива Само с голи задници, изкуствени цици и тотална липса на акъл и талант. Иначе за тяхната малцинствена група е нормално това поведение, както и на 16 години вече да има 3 деца
0
 
 
Тази агенция се казва Закрила на майката.Те деца не закрилят...закрилят разни к**ви дето не си дават децата на бащите и отнемат деца на многодетни семейства за да ги дадат на приемни,които са техни хора и смучат пари от Държавата.Вместо да ги дадат на истински нуждаещите се семейства.Така,че няма какво да се сезират....ще отидат в тях на гости...малката куротрошачка ще заеме хрисими пози и тате и мама ще обяснят,че всичко е ПР и детето е много добро и до там.
+2
 
 
Следващата й песен направо да я кръсти: Бащин поглед...
+2
 
 
На 15 години 16 максимум снима клипове как пуше трева и прави свирки. Е вярно че баща и е сляп но закрила на детето да се намеси. Това му подрацават хиляди български деца
+2
 
 
И то гледа да се продаде момичето- правилно. Щото е лесно. Поне за известно времерџ?‰
+1
 
 
Янка Фуртунова факт е, че това момиче е модел за подражание (за съжаление )
Aнонимен
на 24.04.2018 г.
+2
 
 
С тоя задник се мъчи да имитира Гери Никол. Как може да има такива родители. Все едно искат да я пласират на някой турчин.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: