Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Спокойно, комунисти, вие сте на всеки километър!
Автор: Любомир Минчев 16:32 / 30.03.2018Коментари (5)2497
©
Спокойно, комунисти! Няма да гоним руски дипломати и при това положение може да останете по казармите си, протестите и въоръжената борба се отлагат за неопределено време.

"Нас червеното знаме роди ни!“ И тия хора си мислят, че са на всеки километър. Пропуснахме изключителната възможност да видим как 40-50 човека от цяла България се събират на протест в София срещу правителството на Бойко Борисов. Председателят на Съюза на комунистите в България Павел Иванов обяви готовност на структурите на организациите в цялата страна за иницииране или включване в протести, ако изгоним руски дипломати.Павката Иванов се заканва, че всеки опит за експулсация ще получи адекватен протестен отговор.

"Днешната българска власт не е подготвена да се противопостави на масови народни протести, а това дава възможност за отстояване на принципните позиции на българските граждани по отношение на лъжите, разпространявани от Великобритания, САЩ, НАТО и страните от ЕС за руска вина в случая с отровения във Великобритания

Да спре безумието на империалистическите центрове в Западна Европа и САЩ.Само натиск към властта от страна на народа, може да ни предпази от идиотщината на русофобията и от войнолюбието в ЕС!“, пише в огнено писмо комунистът Иванов – не човек, а желязо!

Аууу, издухме гащите от шубе! Представети си гъстите червени редици, които настъпват срещу рехавите русофобски. И навсякъде червени знамена с лика на Че Гевара. В комунистическите глави е назряла революционна ситуация.

И докато другарят Иванов пише за военнолюбците от ЕС, Путин обещава на сръбския президент войници и самолети, ако пипнат сърбите в Косово. Това е солидарност, не като нашата. Солидарност в Крим, Украйна, Сирия, Грузия, навсякъде където има нужда. Това има предвид и комунистът Павел – чичо Вова, ние сме с теб!

Е, няма да гоним руски дипломати, но поне можехме да вържем двама-трима за два часа на Альоша. Колкото да развалим кефа на Волен Сидеров и онези, за които изложбата на Светлин Русев в Москва е по-важна от достойнството ни, та за случая ще върнем и посланика си там навръх Великден.

Не проявихме солидарност с европейските си партньори, но чакаме доказателства. И какво ли ще стане като ги получим? Чуйте пълния запис от срещата на президента Радев с руския патриарх, публикуван вчера, и разберете къде е достойнството ни – на майната си.

Рано или късно ще ни напомнят, че не сме били солидарни.Ако се случи когато самите ние имаме нужда от солидарност, няма да имаме друг избор, освен да накараме Павел Иванов да напише писмо до чичо Вова.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тиква за премиер, Мунчо за президент! Гарнирано с Воленовци, Бареци, Марешки... ред е на Славиту! Глас народен, глас божи!
на 30.03.2018 г.
-1
 
 
Болни мозъци. Империята на злото се спихясва- балон пълен с ла.на, който гледат да не спукат от раз, че ще ни залее яко. Изпускат го бавно, за да е сигурно. Тия идиоти тръгнали да плещят простотии, ама чакат децата да пратят някое ойро или долар от омразни и ужасно прогнил Запад.
0
 
 
За съжаление сте мнооого прав, господин Минчев. Има един много грозен лаф ама отива на ситуацията "Дръж се мъжки пут*ко"! Е това сме ние... Бойко можеше поне да не ни сервира рублата радев за президент!!!!
0
 
 
Ч Е Р В Е Н И дипломирани И Д И О Т И....
0
 
 
раснаците свалиха малайзийския самолет и убиха невинни хора :) .... те убиха писателя марков в лондон :) .... сега пръскат отровите си навсякъде :) .... как да ми е жал за тях когато им изтребиха вагнеровците :) ..... не им изгонили посланика .... голям праз :) ..... стига ми да гледам унижението на президента ни потник :)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: