Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Проф. д-р Христо Бозов е новият управител на Комплексен онкологичен център – Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 16:05 / 27.03.2018Коментари (2)4878
©
Проф. д-р Христо Бозов е новият управител на "Комплексен онкологичен център - Бургас" ЕООД. Това решиха общинските съветници по време на днешното 39-то заседание на местния парламент, след като гласуваха докладната записка с резултатите от проведения по-рано конкурс за управител.

Професор Христо Бозов бе класиран от комисията на първо място с най-висока оценка - 5.50, след разработка и проведено събеседване.

В момента проф. Бозов е декан на Факултета по обществено здраве и здравни грижи към бургаския университет "Проф. д-р Асен Златаров".

"Целта на проф. Бозов е да вкара академизъм в бургаската медицина", сподели кметът Димитър Николов.

Проф. Христо Бозов е завършил Медицинската академия във Варна със специалност "Лекар", има диплома и за специалността "Анестезиология и реанимация" от Медицинска академия - София, специализация по морска медицина в САЩ , специализация по хибернарна медицина в Белгия, свидетелство за призната специалност "Военна токсикология" от Военноморска академия, както и диплома за висше образование, образователно-квалификационна степен "Магистър" по специалността "Здравен мениджмънт" и професионална квалификация "Мениджър" от Медицински университет "Проф. д-р Параскев Стоянов" във Варна. Бил е ръководител на катедрата по анестезиология, морска и интензивна медицина в МБАЛ - Варна и зам.-кмет на община Варна.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 18.06.2018 г.
0
 
 
За информация на всички доктори от Бургас и всички будни граждани. Искам да съобщя ,че съпругата на Д-р Бозов е с произход на рода село Пет Могили Шуменско. Там в това село Български език не се говори и открито се мрази всичко Българско. По времето на Т.Живков 70% от селото беше изселено в Турция. Майката на Ани Видова Бозова е работила 20г във Варнеската Бърза помощ и всички нейни колеги са знаели за Турския и произход. Лошото е това че сем Бозови днес се предствят за Българи в Обществото , а в къщи говорят на Турски. Боричкат се за ръководни позиции за да могат след това да помагат на себеподобни "БЪЛГАРИ" да се издигат и така България да бъде изядена отвътре. Ако имаха чисти намерения и 2-та можеха да обявят етническата си принадлежност както много други и открито да станат членове на БСП. Но тъй като тяхната мисия е съвсем друга и тъй като те са част от Турска организация която действа у нас още от времето на Т.Живков. и много пари са налети за техния успех. Призовавам всички Бургазлии и особено доктори да се борят срещу тази нелепа участ. В Бургас има достатъяно къдърни доктори които да оглавят Онкологията и също да станат Декани на Медицинския Факултет !!!
Aнонимен
на 18.06.2018 г.
0
 
 
Това е тъжна новина за Бургазлии. Д-р Х.Бозов и неговата жена Ани Видова Бозова са Турци. Но ние Българите обичаме сами да си слагаме ХАМУТА на Турското управление. След като във Варна политиците разбраха за Турския произход на семейство Бозови те проявиха толерантност.Без да се вдига шум просто го уволниха от Общинския съвет. После и от Барековата партия го отсвириха. Днес на 27 Март2018 Турчина Бозов бе издигнат от Бургаските Общиснки съветници да оглави Онкологията и да бъде Декан на Медицинксия Факултет. Призовавам всички Български доктори да се вдигнат на БУНТ срещу УЗОРПАТОРА Бозов и да променят решението на Общинския Съвет. Бозов стана ПРОФЕСОР благодарение на Турските си спонсори. Много пари има вложени в него и много хора от Турското лоби работят за негововто издигане .След като това не се получи във Варна ето в Бургас където хората не го познават той успешно беше внедрен. Драги Бургазлии борете се за България не допускайте да бъдем изядени от вътре!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: