Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Кошмарна катастрофа! Бургаски полицай загина в зверската касапница!
Автор: Екип Burgas24.bg 09:25 / 21.03.2018Коментари (27)79142
© Фейсбук
Нищо не е останало от двете коли, които са участвали при зверската катастрофа със загинал 25-годишен полицай снощи. Инцидентът е станал при излизане от десен завой в условия на мокра и хлъзгава пътна настилка.

Водачът на лек  автомобил "Голф" е загубил управление над колата и е  връхлетял върху идващия в насрещното платно лек автомобил "Рено", управляван от 56-годишен мъж от Хасково.  Загиналият е служител на МВР и е работил в Бургас, но сега бил в отпуск за няколко дни и всеки ден идвал по това време до Котел, за да спортува в градската фитнес зала, разказва родственик на жертвата, цитиран от "Котелнюз".

"Опитен шофьор е, познава пътя, все пак е от района, нещо се е случило, за да стане така. Колко пъти му казвах да си стои у дома на топло и да си почива… От 1963 г. съм шофьор, що катастрофи станаха на това място и в района на тези завой. Много трябва да се внимава, вижте на 50 метра от тук има два паметника на млади момичета. Малко по-нагоре преди години загинаха десетина деца в автобус, много народ загуби живота си по тези завои. Господ да пази", заяви роднината на загиналия.

При удара голямата газова бутилка на голфа, която заедно с обемиста бас каса и усилвателя на аудиоуредбата са изхвърчали от задната част на купето. За близо  половин час движението през котленски проход беше затворено, за да може катастрофиралите коли да бъдат вдигнати от екип на пътна помощ. Дежурни от фирмата за пътно поддържане почистиха и обезопасиха мястото на произшествието. По случая е образувано следствие. 

Загиналият е бургаският полицай Вилиян Димов - служител на Специализираните полицейски сили. Той е определян за изключителен професионалист от колегите си - смел и достоен служител на реда.



Още по темата: общо новини по темата: 1
21.03.2018 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Жалко, младостта често е буйна и твърде самонадеяна... не е от значение дали е бил полицай или тираджия ..при всички положения не е съобразил условията на пътя ... може да е бил много добър шофьор, но грешката веднъж се случва и ако Оня Горе реши ще му даде шанс да оцелее..
+3
 
 
Колко ли опит можеш да имаш за 25 години живот?! Шофьорски имам предвид. Пък и всякакъв друг. Мир на праха му.
+2
 
 
Жайлко, българите се трепем остават циганите... Лека му пръст и намерете прилична снимка!
+1
 
 
Голяма загуба това хубаво момче!!!!Светла му памет
+5
 
 
Най-големите бели на шосетата ги правят тези, които познават пътя като петте си пръста на ръката. Те знаят сега какъв завой идва, с каква максимална скорост може да се мине и т.н. НО когато изведнъж от среща се зададе друг автомобил нещата вече се променят и белята може да стане след само секунда закъсняла реакция. Кой ще обясни как така газовата бутилка, баскасата и усилвателя са излетели от багажника на колата, ако се е спазвал ЗДвП? Проблема е че младите момчета са "много опитни шофьори", а когато са и служителите на МВР стават полубогове. Твърде много хора загинаха по пътищата. Твърде много млади деца си отидоха. Мир на праха му.
+5
 
 
На 25 години не може да е опитен шофьор!
+1
 
 
Лека му пръст на момчето и бог да го прости!А пък ние малко да се засрамим. Млад човек си е отишъл, а ние пишем глупост след глупост. Ако не искаме да пишем нещо добро, поне да замълчим,защото никой зад волана не е застрахован.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: