Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Българка фучи с "Ягуар" с 200 км/ч, 5 патрулки с карабинери я преследват
Автор: Екип Burgas24.bg 17:39 / 16.02.2018Коментари (8)10061
©
Българка подлуди италианската полиция, след като подкара с 200 километра в час бял "Ягуар XF" по магистрала А4. Дръзката дама отказала да спре след сигнал на пътната полиция във Верона, съобщава в. "Кориере дел Венето". Последвало преследване като на кино. След дамата, чието име не се съобщава, тръгнала потеря от три коли. А малко след това към тях се присъединили още два автомобила. Българката не се впечатлила, вместо това натискала газта още по-силно и започнала да прави рисковани маневри в в продължение на осемдесет километра, карайки от Верона към Падуа и обратно към Виченца. 

При преследването ранява и полицейски служител. За да избегне блокадата, тя направила и обратен завой, събаряйки разделящите заграждения по пътя. В опита си да направи това, ранила единия от полицаите в крака, заради което бил откаран в болница. Италианските полицаи са били изумени от поведението на българката, когато най-накрая я накарали да спре. На въпроса защо е спретнала всичко това, тя отговорила с усмивка: "Забавлявах се!" По време на преследването българката ранява още един мъж, след като удря автомобила му, потрошавайки и Ягуара. 

36-годишната дама се държала изключително нагло, пишат италианските медии. Тя отказала да се подложи на тест за алкохол и наркотици. Полицаите са отнели книжката ѝ, освен това са иззели и скъпия Ягуар, който бил регистриран на името на друг българин. Освен това нашенката ще трябва да плати и 20 хиляди евро за многобройните нарушения на правилника за движение по пътищата.


Източник: Блиц








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Да посмеят това и в Норвегия да го направят два пъти и са в затвора такива идиоти !Така е !Не лъжа !!!Там полицията е строга,като в САЩ !
0
 
 
Голям праз,че щели да я глобят 20хилки,ще излезе на околовръстното да направи някоя и друга свирка и ето,че изкарала кинти за глобата и за нов Ягуар.
+1
 
 
Е, те имат 1000 подразделения на полицията. :D Най - вероятно сега няма да й е много забавно. Особено след като нашенецът, чийто е Ягуарът разбере какви ги е надробила. :D
+1
 
 
Да направим сравнение за глобата за същото нарушение в България колко ще бъде и по-какъв начин борим превантивно подобни джигити със закони?
Сподели какво ново....
на 16.02.2018 г.
+4
 
 
поредния боклук!Ама тя дрогата не прощава на никого.
+5
 
 
Тая селянка си мисли, че като в БГ ще мине метър... Сега ще се бръкне с 20 000 €! ;)
0
 
 
:-)))))) Как ме радват такива новини. Обикновено българчетата, като излезнат от България и са по-тихи от тревата. Този хуманоид (някак как да не е), явно е бил толкова друсан, че си е помислил (задължително "то"), че е в българско. Уви! Задръж едни 20000 евро.. Абе, направо и екстрадикция.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Близки издирват Димитър Малинов
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: