Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Премиерата на иновативната процедура е на 18 и 19 февруари в Гранд Хотел и СПА Приморец
Автор: Екип Burgas24.bg 11:31 / 07.02.2018Коментари (0)2344
©
На 18 и 19 февруари д-р Катя Паскова ще представи в Гранд Хотел и СПА Приморец иновативната радиочестотна иглена терапия Vivace. Революционната процедура с изключително висока ефективност представлява нехирургичнa терапия за подобряване качеството на кожата. Тя контурира лицето и шията, стимулира производството на колаген и еластин, намалява фините линии и бръчки, стяга кожата, премахва белезите от акне.

Принципът на действие на Vivace включва микроскопични перфорации в горния слой на кожата, извършвани с фини позлатени игли. Тези канали в дермата, остават отворени от 4 до 6 часа след края на процедурата, позволявайки кожата да получи всички ползи от терапията. Vivace стимулира производството на нови колаген и еластин. За максимален комфорт на пациента, преди третирането се поставя локална упойка под формата на крем.

Терапията допълват радиочестота и синя и червена LED светлина, които елиминират двата основни проблема на кожата. Синята светлина унищожава бактерията, причиняваща възпаление при акне, а червената подобрява текстурата и тена на кожата, като активира клетките да произвеждат колаген. Радиочестотата в комбинаця с познатия микронидълинг, загрява третираната зона под епидермиса, за невероятни резултати с минимално време за възстановяване.

Vivace е подходяща за всички типове кожа и може да се прилага по всяко време на годината според конкретните нужди на пациента. Третират се зоните на лицето, шията и деколтето. Резултатите са забележими веднага, като за оптимален резултат се препоръчват 3-4 процедури. След терапията, обичайно при повечето пациенти се наблюдава леко зачервяване, което отшумява в рамките на няколко часа. Не са необходими специален режим и почивка, а човек може веднага да се върне към обичайните си ангажименти и ежедневие. Процедурата е с висока ефективност и за премахване на стрии.

Vivace в Бургас, представя един от първите дерматолози у нас - д-р Катя Паскова. Пътят ѝ в медицината започва през 1989г., когато завършва медицина в гр. Пловдив. Специализира дерматология. През 2001г. основава собствен бранд за клинична и естетична дерматология - "Дерма Вита". През годините клиниката и помага на хиляди пациенти. Неизменни през годините са стремежът към прецизност и новаторство. Осигуряването на експертна грижа за пациента включва непрестанни професионални обучения и специализации и работа с последно поколение технологии.

Д-р Паскова е член на Българското дерматологично дружество, Българската Асоциация на Естетичните Дерматолози (BAAD), Дружеството на частнопрактикуващите дерматолози в България, Академията по практична дерматология и естетична медицина, Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Европейската общност по лазерна дерматология (ESLD). За нея, красотата е хармония в пропорциите и следователно всяка корекция е допустима, но с мярка.

Д-р Катя Паскова е на разположение за професионален консулт в областта на общата и естетичната дерматология на 18 и 19 февруари, в СПА център "6th Sense" на Гранд Хотел и СПА Приморец.

Необходимо е предварително запазване на час на телефон: +359 56 910 913
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: