Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Истина ли е? Комикс промива съзнанието на децата ни за биологичните закони
Автор: Екип Burgas24.bg 16:56 / 31.01.2018Коментари (6)2038
Промиването на съзнанието на децата по отношение на биологичните закони върви с пълна сила, докато управляващи и опозиция не могат да намерят общо решение за отхвърляне на позорната Истанбулска конвенция. На българския книжен пазар се разпространява "Енциклопедия в комикс", която директно възхвалява хомосексуализма, смяната на пола и съществуването на т.нар. "трети пол". 

Наивни родители си мислят, че купуват специализирана литература за деца, издавана в милиони екземпляри, продавани в цял свят, както гласи рекламата, а всъщност дават в ръцете на следващите поколения опасно "оръжие" за унищожаване на ценностната система на подрастващите, а в крайна сметка и до ликвидиране на българската нация. 

Изпълнената с извратено съдържание книга показва анимирани деца, които водят диалози със себе си и собствените си родители, които фино натрапват "нормалността" на еднополовите отношения, смяната на пола и "третия пол". Майка към детето си: "Когато двама души от един и същи пол се обичат, би следвало да уважаваме тяхното решение! Още повече, че в наши дни техният брой се увеличава неимоверно и вече не е нещо необикновено..." Дете пита майка си: "Нали момичетата не могат да се превърнат в момчета и момчетата не могат да станат момичета..."

Отговорът на майката: "Не е точно така, когато пораснат и ако продължат да имат такова желание, могат да си направят операция за смяна на пола..." Изплашеното дете към майка си: "Ах, това въобще не мога да го разбера. Аз никога не бих искала да се превърна в момче..." Майката я успокоява: "Това е сложен въпрос. По-важното е, че трябва да уважаваме и травеститите..." Детето след успокояването: "Добре! Разбрах, че в никакъв случай не трябва да ги смятам за различни..." 

И без ратифицирането на Истанбулската конвенцията, насаждането на джендър идеологията очевидно е в ход. От всички българи зависи - ще позволим ли държава с над 1300 годишна история да бъде заличена от лобистите на еднополовите бракове, оплетени в мрежите на унищожителя на Европа - Джордж Сорос и неговите последователи - новите сектанти - "протестъри", "зелени", псевдолибералки и соросоиди, храненици на подсъдими олигарси и обвързани с хибридни политически формации.


Източник: Блиц








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Хомосексуализмът го има, откакто свят светува - във Вавилон, Египет, Рим, Елада, Поднебесната империя, Османската империя и т.н. Но това са извращения на човешката природа, такава, каквато Бог я е създал, затова и те са наказани от Него. А в нашите множество Български държави това проявление е било наказвано със смърт, както по време на езичеството, така и след покръстването... (сега очаквам хорица от "третия пол" да ме засипят с проклятия, пасквили и обвинения, че нарушавам правата им на свободно самоопределение - ами определяте се както си искате, но се крийте и не се натрапвайте)...
+1
 
 
Защо сте толкова изненадани? Пътят, по който вървим през последните 11 години, е избран целенасочено. Политиците всячески се опитват да угаждат на западните си партньори, без да си дават сметка, че именно това е превземането отвътре. Такива книжки и анимации са изключително популярни в Германия. Особено пък на тема бежанци. Превземат ни разни НПО-то, а държавата нехае. Сакън, какво ли ще каже Европа и Америка по повода. Къде са троловете да ми кажат, че никой нищо не ни налага. Особено третия пол :-) Скоро и официални бракове ще си имаме. И за да го мисли някой това, далеч не е необходимо да е "червеногъз трол". Хайде, честито на всички.
+4
 
 
Ако родителите не я купят никой не може да ги задължи. Все пак такава книга върши работа, стига да не е скъпа и да е от хубава мека хартия.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: