Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Мистерия! Труп на млад мъж ужаси жители на бл. 67 в ж.к. "Братя Миладинови“
Автор: Екип Burgas24.bg 17:06 / 28.01.2018Коментари (0)7553
© Флагман
Брутална гледка стресна днес, живеещите във вх. Б на бл. 67 в бургаския ж.к. "Братя Миладинови". Хората са се натъкнали на труп на млад мъж на таванското помещение в сградата. 

Те били събудени рано тази сутрин от виковете на жена, съобщава Флагман.бг. Според съседи на тавана нощували мъж и жена - приятели. Те недоумяват как двамата са се промъкнали вътре, тъй като входът се заключва.

Други, които видели починалия да влиза във входа заедно с момиче твърдят, че причината за внезапната му кончина може да са наркотици. Двамата привидно не приличали на клошари - нито по дрехите, които въпреки, че изглеждали по-стари, не били раздърпани и овехтели, нито по поведението - младежите били културни и учтиви.

"Вчера вечерта ги забелязах, че са горе и се готвят да нощуват на стълбите на последния етаж. Когато ги попитах, нямат ли къде да спят, нямат ли родители и т. н., те ми отговориха, че били останали сами и се грижели един за друг, след като "майка и татко" били починали. Не ми казаха откъде са", разказа жена от блока, която всъщност е подала сигнала за намереното тяло още в 7:30 тази сутрин.

Тя допълни, че рано сутринта днес била събудена от викове и ридания, след което на вратата й започнало да се чука с все сила. Уплашената жена, виждайки през шпионката обляно в сълзи младо момиче, все пак отворила.

"Молеше ме да се обадя на линейка. Мъжът не се събуждал, дори след като му удряла леки шамари. Горкото дете беше в истерия, а аз много уплашена от цялата ситуация. Вдигнахме целия блок на крак призори. Позвъних на 112, но когато медиците пристигнаха вече беше твърде късно", разказа жената от 8-ия етаж. 

Източници разкриха, че въпреки че непознатата жена се е представяла за сестра на починалия, двамата нямат роднинска връзка.

"Когато по-късно дойдоха следователите единият от тях беше с куфарче и ще го цитирам. Каза нещо много важно: "Никой дори не се поинтересува кой съм и какво правя във входа". Ето това е. Ето така са влезли. Всички ние сме станали бездушни и абсолютни непукисти!", разказа друга жена от блока, която рано призори е станала свидетел на цялата изключително неприятна ситуация.

Тя допълни, че каквото и да е станало с момчето, това е една истинска трагедия, но не може да се изключи употребата или дори злоупотреба на наркотици. Жената сподели, че познава загиналия и той със сигурност не е бездомник, но не пожела да разкрие самоличността му.

"Здрав и прав млад мъж е това! Не може да умре от студ, вечер температурата не пада под -1/-2 градуса. Как за една вечер - по-малко от 12 часа, може да се стигне до такъв фатален край?!", попита бургазлийката.

В момента тялото на починалия се намира в катедра "Съдебна медицина" към УМБАЛ -Бургас, където ще бъде извършена аутопсия. Тя ще покаже точната причина за нелепата смърт.

След случая съседите свикват общо събрание, за да ограничат достъпа на външни лица до входа.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: