Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
50 бардака в Бургас предлагат "стая за час", маскирани като хотели
Автор: Екип Burgas24.bg 10:15 / 27.01.2018Коментари (1)10121
©
Mаскирани като хотели, 400 бардака в страната предлагат услугата "стая за един час".

Местата за настаняване са пръснати из цяла България, но най-много има в София, където са около 80. Те са основно в кварталите в периферията на столицата - Бояна, Драгалевци, Банкя и Горна баня.

12 пък са в самия център на София. Адресите им са в района на Лъвов мост. Останалите са в градове като Сливен, където са 35, Пловдив - 40, Бургас - 50.

В т.нар. хотели често се предлага платена любов. Тя влиза в цената за един час ползване на стаята, която е около 120 лева. По този начин се замаскира проституцията там, а при евентуална проверка собствениците вдигат рамене и обясняват, че клиентът е дошъл с момичето и те никога не са го виждали, обясниха разследващи.

Помещенията често се ползвали и от мъже с любовниците си. Тогава цената за час в стаята била около 40 лева. След изтичането на времето тя трябва моментално да се освободи. В противен случай тарифата отивала на 80 лева дори за минута забавяне.

Подобните места за настаняване попадат под ударите единствено на данъчните, които могат да проверят дали се отчитат всички приходи от стаите. Комисията за защита на потребителите също правели кампанийни проверки, но те били единствено за категоризацията на хотелите. Нямало как да се установи дали се предлагат сексуални услуги или не. Заради рисковия профил на бизнеса си обаче собствениците били изрядни документално.

Често тези места за настаняване представлявали стара сграда с няколко стаи, хостел, в който дори се настанявали бежанци, или просто апартамент, регистриран като хотел, в който дори в кухнята имало легло, а импровизираната рецепция се намирала във входа на кооперацията.

"При една от проверките в центъра на София открихме стар блок, където възрастна жена седеше на едно бюро в коридора на кооперацията. Оказа се, че на третия етаж в блока има помещение, регистрирано като такова за настаняване. Жената любезно ни обясни, че просто посреща гостите. Инспекцията в стаята пък не установи нищо нередно. В този момент просто нямаше нито един посетител", разказаха от МВР . Въпреки това от силовото ведомство правели постоянни проверки. Повечето били по сигнали на съседи, които се оплакват от постоянния наплив от непознати към определени апартаменти.

В някои от бардаците в центъра на София имало опция стаята да струва дори 1000 лева, като в цената влизало лукс преживяване в джакузи с не една, а с цели две дами. Тя, разбира се, е само за час, като няма ограничение в това какво ще правиш с момичетата в бълбукащата вода. Стените на стаята за удоволствия пък са целите в огледала, има и огромна плазма, по която нонстоп текат "насърчителни филми".

Последният подобен разбит бардак беше в един от най-луксозните хотели в София, намиращ се на метри от Съдебната палата. Тогава в мазето на сградата се оказа, че има действащ луксозен бардак, замаскиран като студио за почивка. Тогава разследващите свързваха съдържателите му със заловения с кокаин в Бразилия преди няколко години олимпийски шампион по вдигане на щанги.

В столичния квартал "Красна поляна" пък се оказва, че има поне три бардака, които предлагат основно мъжки ласки. И всичките са в съседство един до друг. Цената там обаче е от 500 лева на час. Наплив според живеещите в съседство обаче не липсвал. Момчетата там били основно до 30 години. Посещението на бардака обаче било изключително трудно. Там се влизало само с предварителна препоръка от познат или редовен клиент. А физическото посещение на някой от апартаментите ставало единствено след проверка. Срещу звънеца, който обикновено е на отделно захранване от другите и е в червен цвят, имало малка камера, на която се виждало достатъчно добре дали посетителят е сам и дали няма вид на полицай под прикритие.

Източник: в. "Монитор"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: