Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Топ Bluetooth слушалки за спорт
Автор: Екип Burgas24.bg 09:00 / 27.01.2018Коментари (0)7899
©
Знаете ли, че слушането на музика по време на тренировка помага да подобрите своите фитнес резултати? Да, това наистина е така и има достатъчно проучвания, които са категорични по този въпрос. Когато говорим за спорт не бива да се правят компромиси нито откъм облекло, нито откъм аксесоари.

Благодарение на подобренията по безжичните слушалки няма нужда да се притеснявате, че могат да изпаднат от ухото, докато тренирате. Новите модели bluethooth слушалки произвеждат страхотен звук, имат дълъг живот на батерията и вграден микрофон, за да приемате и осъществявате обаждания. Нека видим кои са най-добрите марки и модели слушалки, подходящи за активно спортуващи хора.

Bose SoundSport Pulse

Този модел е наистина страхотен и е подходящ за всички, които желаят да следят напредъка на тренировките си. Безжичните слушалки предлагат дори функция за измерване на пулса, чийто сензор е разположен в лявата слушалка. Слушалките могат да се синхронизират с различни приложения, като Strava например, към които да изпращат информацията за фитнес тренировката. Bose SoundSport Pulse са едни от най-удобните и сигурни слушалки, които можете да си закупите.

Beats Powerbeats3

Безжичните слушалки Powerbeats3 имат подобрен дизайн, благодарение на който прилепват идеално към ухото и свеждат до минимум възможността от падане по време на тренировка. Животът на батерията им е до 10-12 часа. Този модел слушалки е идеален за притежаващите Iphone, защото без проблем се свързват и работят с него.

Plantronics BackBeat Fit

Тези слушалки са може би едни от най-подходящите за бягане. Дизайнът им е така създаден, че няма място за притеснения от изхлузването им по време на тренировка. Plantronics BackBeat Fit са безжични, ергономични и имат удобна гумена връзка, която минава зад врата и държи слушалките на място. Те са устойчиви на пот, дъжд и прах и притежават светлоотразителна лента, която е важна част от нощните тренировки. С издръжливост на батерията до 8 часа, тези слушалки са страхотен избор за бегачи.

Monster iSport Freedom

Ако сте от хората, които не харесват или не могат да носят слушалки тип тапи, изберете Monster iSport Freedom. Това са Bluetooth слушалки с лента за глава, които са създадени за активни тренировки. Те са устойчиви на пот, притежават над 20 часа живот на батерията и възпроизвеждат изключителен звук. Слушалките са леки и така направени, че остават неподвижни на главата, дори когато правите упражнения, в които тялото е в легнала позиция.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: