Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Шеф Ивелин Кръстев: Първата вечеря "на сляпо" в Бургас е връщане към вкуса
Автор: Екип Burgas24.bg 10:56 / 18.01.2018Коментари (0)1340
©
За изкусния бургаски кулинар отличната и отличителна визия на ястията е задължителна, но не трябва да е доминантна

26 януари е денят, в който Бургас ще има своята първа вечеря "на сляпо" - Тайна вечеря епизод 1: България. Домакин и организатор на събитието е единственият 5-звезден хотел в морския град - Гранд Хотел и СПА Приморец. Добре дошли са всички любопитни кулинарни приключенци, които искат да се върнат към изконния вкус на храната. Специални маски, задължителни за всеки гост на събитието, ще приглушат максимално светлините и ще оставят храната да нарисува своя картина от вкусове и аромати, несмущавана от визуални внушения. Персонални гид-асистенти, ще бъдат на разположение на гостите в изкушаващият кулинарен адвенчър. Стартът на събитието е в 19:30 часа.

Първият епизод на поредицата Тайни вечери "на сляпо" е посветен на България. За него, повече разказва шеф Ивелин Кръстев - главен готвач на Средиземноморски ресторант Салини в Гранд Хотел и СПА Приморец.

"Последните години, в света на кулинарията твърде много се набляга на визията. С поредицата си вечери "на сляпо", ние ще докажем, че водещият доминант всъщност е и винаги ще бъде вкусът" - разказва шеф Кръстев.

"Реално, публиката на Запад е по-готова и отворена за подобни нестандартни експериментални събития. Затова и решихме да посветим първият епизод на поредицата на България. Така, вечерята ще е едновременно близка, но и непозната" - допълва изкусният кулинар.

После, повдига леко завесата към първото по рода си за Бургас събитие: "Не очаквайте традиционни неща. Тайна вечеря епизод 1: България представя националната ни кухня и продукти, в нов прочит и стил. Ще я поднесем в комбинация с ефектни акценти от средиземноморската кухня, които не доминират, а звучат в хармония и създават нови уникални вкусни комбинации. Храната е съобразена изцяло с изискващата лесна консумация концепция на вечерта. Степените на менюто са четири и няма да бъдат обявени предварително, за да останат изненада за гостите. С оглед на този момент, молбата ни е ако има хора със специфични хранителни диети, алергии и предпочитания, те да ги споделят, когато правят своята резервация."

Разказва още. За това, колко е важен екипът, който стои не зад гърба ти, а до теб и работи неуморно с една единствена цел: доволният клиент. За удовлетвореността от добре свършената работа, която идва след отличните отзиви от страна на хората, за чието кулинарно доволство се грижи Средиземноморски ресторант Салини. За кулинарното 7-степенно посрещане на Новата 2018 година, което предизвиква истинска еуфория у гостите на Гранд Хотел и СПА Приморец - много от които на 1 януари търсят шеф Кръстев за да споделят радостта си от превъзходното празнично меню - според тях, често пренебрегвано на подобни тържества, за сметка на развлекателната програма. В Гранд Хотел и СПА Приморец обаче, слабости и случайности няма. Тук всеки детайл е прецизно планиран и изработен и напаснат с другите в съвършено цяло, което гарантира винаги отличен престой в 5-звездното бижу на Бургас, във всеки един смисъл.

Шеф Ивелин Кръстев е отличен професионалист, с богати въображение, експериментаторски дух, познания и над 20-годишен опит в областта на кулинарията. Тя го води до Германия, Финландия и после обратно в Родината - но не в родната му Варна, а в Бургас. Тук, той впряга своите знания и умения в Средиземноморски ресторант Салини. "За мен, храната е изкуство. Така я разбирам, така я усещам, така я създавам и поднасям на хората" - казва той, преди да потъне в царството, в което създава своята кулинарна магия - огромната подредена и изключително чиста кухня, където всеки човек и детайл тежат на точното си място.

Средиземноморски ресторант Салини, означава връщане към вкуса, комбиниран с изключителна визия. Тук, ще откриете не само елегантна, спокойна обстановка и отличен, ненатрапчив сервиз, но класни кулинарни изживявания. Защото шеф Кръстев и неговият екип не готвят - те създават изкуство - и най-голямата им удовлетвореност е вашето доволство.

Тайна вечеря епизод 1: България е събитие от концепцията Let's Get PRIM на Гранд Хотел и СПА Приморец. Тя цели създаване на уникални преживявания в областта на кулинарията, културата, изкуството, музиката и други, за бургазлии и гостите на града.

Цена на куверт: 49.00 лева на човек.

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | info@hotelprimoretz.bg

Менюто е в 4 степени и е изненада за гостите. Поради това, моля, ако имате хранителни алергии, предпочитания, специфична диета, споделете я при резервацията.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: