Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Край на конспирациите! Ето как е станало шесторното убийство и последвалото самоубийство!
Автор: Екип Burgas24.bg 16:37 / 10.01.2018Коментари (27)4758
©
Съдебномедицинската експертиза дава заключение дали едно лице наистина се е самоубило, гледайки положението на трупа, ръката му, барутните частици, оръжието и т.н. "Мотивът на Росен Ангелов да извърши тежкото престъпление е смесен - както емоционален, защото е отхвърленият любовник, така и финансов. Както стана ясно, Кети приживе е почиствала домове. Те са били на заможни българи, живеещи в София и околностите. Някои от тях Росен е искал да ограби. 

Това е и една от причините за разрива между тях - Кети не е искала да му предостави достъп до някои от тези домове - ключ и код на алармените системи. Тогава Кети е разбрала, че любовта му не е била безкористна, искрена и сърдечна. Това е и една от истинските причини той да иска да я затрие от лицето на земята. За връзката й са знаели всички нейни роднини, затова са затрити и всички свидетели", каза шефът на следствието и зам.-главен прокурор Борислав Сарафов. 

"Той е убил семейството на Кети, защото тези, които биха били заинтересовани от разкриването на убийството, са детето, съпруга й и нейните близки", каза той. "Още през август 2007 година Росен Ангелов има полицейска регистрация и тогава от него е взето ДНК, затова и веднага след изготвяне на заключението по ДНК анализа при убийството, вече знаехме, че Ангелов е замесен", разкри Сарафов. 

"Действията на Ангелов, като тежък социопат, не е имал разумни и емоционални мотиви да извърши едно петорно убийство, за да не се разкрие това на Кети Кюхова. Хронологично първо е убита тя", подчерта той. В същото време прокурор Наталия Николова разби на пух и прах теориите на конспирацията, свързани със самоубийството на масовия убиец от Къщата на ужасите. 

"В последните дни чета много становища на хора, които тиражират различни версии. Много от тези анализи и коментари искрено ме забавляват. Сега ще ви представим актуална, точна и коретна информация и ще разбия всички теории на конспирацията", каза Борислав Сарафов на извънреден брифинг относно последните тежки престъпления в страната.

"Самоубийствато е станало вероятно в петък Последното влизане от таблета на Росен Ангелов е от 4-ти в изключително гнусни сайтове за детско порно", добави тя. "При комплексната оценка направлението на изстрела дала категорично основание, че е възможно Ангелов да е възпроизвел изстрел в слепоочието със собствената си ръка, което е доказателство за самоубийството му", каза още Николова. "Не се установяват охлузвания по горната част на лицето, тоест няма никакви данни за наличие на каквото и да е борба. По долните крайници има нараняване, което е с доста голяма давност - 10-15 дни. В тялото няма наличие на етилов алкохол, морфин, кокаин, хероин, тоест никакви упойващи вещества или лекарства", каза още окръжният прокурор. 

"Тази експертиза дава заключение относно това дали е възможно едно лице да се самоубие. Това се съпоставя със всички останали доказателства за делото. На база комплексен анализ на доказателствата ние може да твърдим, че става дума за самоубийство. Това е просто човек, който е легнал и се е самоубил", добави Борислав Сарафов.



Още по темата: общо новини по темата: 56
06.01.2021 »
06.02.2018 »
26.01.2018 »
19.01.2018 »
18.01.2018 »
15.01.2018 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Значи семейството е търсило Кети в тях си, играели са на криеница. 4 часа след като тя изчезва и няма и следа от нея никой не подава сигнал в полицията.
0
 
 
Пак прекриват несхто или са некадарни да намериат истината.
0
 
 
Защо да затрива свидетели, като след това ще се самоубие??? Ужас...
0
 
 
Туйн Пийкс 🤔🤔🤔 Совите не са това, което са
0
 
 
А ве в "Дързост и Красота" не убиха ли един и после се самоуби и Той? Там в епизод 5678.. После гледах един турски филм пак няква ябълка беше и там се трепаха с такива мотиви.. За едиn preatel пиtаn.. :)
+1
 
 
Явно до толкова им стигат силиците на хората - не му дала някакви ключове и затова той изтребил шест човека и кучето! По-тъпо обяснение няма как да се измисли, заклевам се! Да бяха преписали от някой криминален роман поне! Само не разбрах какво е разбила на пух и прах тая прокурорка!? Сигурно доверието ни в правосъдната ни система, което и без това го няма!
+1
 
 
Любимито ми е как го търсеха с барети,кобри,хиликоптери,термокамери и танкове,а той стоял в съседната вила и гледал порно.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: