Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Само в Burgas24.bg: Кой е "професионалният тъпанар", който взриви "Спортист на годината" и какво искаше да каже на бургаския кмет
Автор: Стиляна Божидарова 18:12 / 25.12.2017Коментари (16)19265
©
Няколко дни след церемонията по награждаването "Спортист на годината", която се проведе в зала "Бойчо Брънзов", една случка продължава да се коментира повече от самото отличие. Става въпрос за действията на Румен Димитров, който успя да хвърли в смут всички и представяйки се за "професионален тъпанар", се опита да зададе редица неудобни въпроси на кмета Димитър Николов.

Тъй като бе изведен от полиция, бургазлията реши да го направи чрез Burgas24.bg. Във форума на нашата медия мъжът разкри каква е предисторията на квалификацията "професионален тъпанар" и отправи към бургаския градоначалник думите, които не успя от сцената в зала "Бойчо Брънзов". Публикуваме димите му без редакторска намеса.

Здравейте, г-н Кмете. Казвам се Румен Димитров и съм жител на града, който Вие управлявате. Ако името ми не Ви говори нищо ще ви припомня. Аз съм Професионалния Тъпанар, който нерегламентирано взе думата по време на награждаването "Спортист на годината в зала " Бойчо Брънзов". Но нека се върнем назад във времето. Да видим от къде идва тази крилата фраза "Професионален Тъпанар".

"Тъпанар" ми бе подсказано от Ваш служител, който след като блокира опита ми да стигна до Вас, ми заяви, че трябва да съм най големият тъпанар, ако си мисля, че мога да говоря Вас."Професионален" ми дойде от вътре.. все пак мама ме е учила, че каквото и да правя трябва да е професионално. И ето Ви Професионален Тъпанар. И ако, г-н Кмете, не сте чули какво Ви питах там сега ще го повторя. 


От къде, г-н Кмете Вие и присъстващите там общински съветници събрахте толкова много лицемерие. Не Ви ли досрамя да награждавате деца, за които не сте си мръднали пръста, а ако сте, не е достатъчно. Тези деца жертват детството си за да спортуват, печелят медали и прославят Бургас. После се снимате с тях казвате им благодаря и до там. Само че благодаря не стига. Те не искат много. Само малко по-добри условия, малко по-добро финансиране и малко повече внимание. Внимание, което не се изразява само в снимка с Кмет и медал. Докато се стигне до тази снимка, има много труд и лишения условията, за които, за съжаление са отвратителни. Може ли в най-добрия град за живеене децата да трябва да пътуват по 40 километра на ден за да тренират на голямо игрище? И не само това. Ако разпитам, сигурно ще се окаже че и борци, боксьори, плувци, гимнастици също ще има какво да кажат по въпроса. 


Бургас не е само морска градина и синя зона, г-н Кмете. Тук има и ДЕЦА. Деца които Вие обезверявате. Откажат ли се от спорта, ще седнат да пушат в прекрасната морска градина. А от Марлборо до марихуана крачката е малка а до по лошите неща нищожна. Може би това не е най-правилният начин да Ви кажа всички тези думи, но знам, че не винаги правилните неща се постигат по правилния начин. Извинявам се че през цялото време Ви наричам г-н Кмете, а не г-н Николов, но във Вас не виждам онзи Димитър Николов, за когото гласувах.

С неУважение: Професионален Тъпанар








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 26.12.2017 г.
0
 
 
ами попитай шефовете на футболния клуб,къде са парите които общината им излива,и как може от м.рудник децата да играят и да ходят в "славейков"или "изгрев" което е повече от вашето 10км ама те неговите не можели.ами ако искаш бе пич насила нищо не става.зеленото отборче все зяпа ,вика все нещо не е както трябва ама за пари не забравят всеки месец циркове да правят,да сте чули нещо от другия клуб...без да се дава нищо на тях те ще ги задминат още до година и ще ги оставят завинаги там където им е мястото в НЕпрофисионалния футбол
Aнонимен
на 26.12.2017 г.
0
 
 
"не виждам онзи Димитър Николов, за когото гласувах", ами то никой не е това което се представя . Ако го знаехте кой е в действителност нямаше да го изберете .Пожарникаря нали ви го каза ясни точнож "Аз и магаре да сложа и то президент ще стане ". Николов е продукт зад марката ГЕРБ .ГЕРБеБорисов ,иБорисов Е Герб !
-1
 
 
Много злоба пак у българина! На нищо не е доволен. Пийте си хапчетата и на който не му харесва в Бургас да си хваща пътя към Пловдив, Стара Загора, Германия, Испания и където ще. И без това селяните взеха да стават много.
Aнонимен
на 26.12.2017 г.
+1
 
 
Долу кмета и фирмите му .Оставка да подава и в Украйна да отива
0
 
 
Браво. Това е така, защото моя син беше един от най-добрите колорздачи в Бургас, но се отказа и разочарова, а други деца заминаха за Белгия и Франция, където имат много добри условия, но той отказа, защото иска да си остане в България.
Aнонимен
на 26.12.2017 г.
0
 
 
Кмета мога да го виня единствено в липсата на какъвто и да е бизнес климат в града. За сравнение Пловдив, Стара Загора са много напред. Но по отношение направено за децата, не знам в кой град има повече построени спортни съоръжения.
+1
 
 
Много добре казано! Наистина Г-н Кмета не е този Г-н Николов за който гласувахме!
+1
 
 
Браво ! С "глухи" трудно се разговаря, затова не е излишно и да им се натякне !
+1
 
 
Тъпанари сте вие Гъзолизци на николов и герП . шайката която ви краде и живеете като мизерници....Дебили бургаски сте вие !!!!
Aнонимен
на 25.12.2017 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: