Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Как бързо и лесно да изчистим празничната бъркотия без да си "мръднем пръста“?
Автор: Екип Burgas24.bg 14:04 / 21.12.2017Коментари (0)2265
©

Празници са. По празниците искаме да съберем семейството и приятелите вкъщи на празнична трапеза! А ако домът има голямото щастие в него да присъстват деца и домашни любимци, чистенето след това е голямо физическо изпитание за всяка домакиня.

На празник като на празник! Използвате любимите сервизи с чинии, чаши, прибори. Това са специални поводи, дори и не си помисляте за еднократни. Подреждате ги на масата с голямо удоволствие. Любувате се на красотата по време на вечерята. Но когато отидат в мивката, гледката вече не е особено привлекателна.

Приготвяте най-подходящите за повода ястия. Готвите с ентусиазъм и коледен дух. Носи се аромат на вкусни ястия. Уютът на празниците се е настанил у вас. Вечерта всички се хранят с апетит, възхваляват готварските ви способности. Сутринта, обаче, когато погледнете кухнята си - котлоните в мазнина, фурната - опръскана в златисто мазно, аспираторът работи с последни сили, а миксерът, пасаторът и чопърът са замаскирани до неузнаваемост.

Поставяте масата пред големия диван, за да е максимално удобно за всички гости. Не покривате дивана, защото това са празници, искате да е красиво и блестящо. Допълвате със столовете с красивата дамаска. Сядате вечерта, хапвате вкусно, говорите, смеете се, всичко е идеално. Непохватната братовчедка, обаче, която винаги пие червено вино, сорт мавруд, улисана в разказа си за последния шопинг в мола, опитва да плесне с ръце от щастие, докато държи пълната чаша и всичко се разлива на бежовия диван. Кучето пък стъпва в малко парче торта, изпуснато на ламината от друг гост и се качва на стола ви, докато сте до хладилника, за да провери каква е храната на масата, от която всички се удивляват. В резултат на това дамаската на седалката се сдобива с нов елемент - кафява лапа. Вечерта сте добре подпийнали и сте над нещата, но гледката на сутринта, изправя косите ви по-добре и от преса от 200 лв.

Празникът е отминал. Изкарахте си страхотно. Доволни сте от това, че другите са доволни от вас. Вие сте най-перфектната домакиня за тях. Картината на другия ден, обаче може да бъде озаглавена само по един начин - "Мръсотия и безпорядък". Мислите си, че сте сами в бедствието си? Не, не е така.

Тук като Супермен на помощ идват "Свежест 42". Не просто почистваща фирма, а най-добрите в услугата в града. Те ще запретнат ръкавици и ще измият до блясък вашите съдове. Ще отворят мръсната фурна и ще я затворят безупречно чиста, със свеж аромат. Ще изперат поразиите по дамаските ви. Ще изчистят дома ви и ще върнат уюта на мястото му.

Преодолейте последствията върху дома си след празниците със "Свежест 42". Потърсете техните услуги - измиване на съдове, почистване на фурна, почистване на цялата кухня, изпиране на диван, почистване на целия хол, почистване на целия дом преди или след празниците. Само сега с празнично намаление от 15 процента.

Повече информация на: https://svejest42.com/ или на ‎0889 456 119
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: