Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Бутилка класно питие – подарък, който никой не би отказал
Автор: Екип Burgas24.bg 11:31 / 14.12.2017Коментари (0)3130
©
Предлагаме на вашето внимание домът на виното в Бургас. Кой е той ли? Магазин за вино "Енотека Wine and Friends"!

Сгушен в центъра на града, той е приютил над 1100 уникални вина, както от бутикови български (с лимитирани продукти), така и от чуждестранни класни изби. Всеки клиент, любител на божествената напитка, гарантирано ще намери точно това, което търси!

За експериментаторите "Енотека Wine and Friends" осигурява нов вид вино всяка седмица. Това ви гарантира, че там ще опитате нещо, което никъде другаде в нашия град няма да намерите. По този начин бургазлии може да са сигурни, че непрекъснато са "в крак" с тенденциите в областта.

Освен да закупите, вие може да седнете на Вино бара в магазина и в уютна обстановка да изпиете по чаша, а защо не и две, вино с приятел, колега или с любимия човек. За да е още по приятен престоят ви, от "Енотека Wine and Friends", ще ви предложат да придружите напитката си с най-подходящото мезе - сирена и сухи меса.

Вината са една част от асортимента на това стилно място. С тях далеч не се изчерпва, това, с което може да утолите жаждата си за класно питие. "Енотека Wine and Friends" предлага и голямо разнообразие от спиртни напитки. Това е единственото място в Бургас с ежемесечни професионални дегустации на уиски от висок клас.

Във всеки един момент магазина има страшно много промоции, които осигуряват атрактивни цени и предложения. Предлагат се възможности за подаръчни ваучери, подаръчни кошници и постоянни дегустации, като допълнение на гамата с продукти на "Енотека Wine and Friends".

Съобразявайки периода от годината, от магазина са подготвили специални празнични селекции. В момента там можете да се възползвате от специално подбран
©
и вина - най-добра комбинация с никулденската трапеза - вина, отиващи както на шаран, така и на други риби и рибни деликатеси. Цялата селекция ще бъде с максимална отстъпка в периода 1 - 6 декември. Ще има отворени вина за дегустация.

Много промоции и идеи за подаръци очакват всички клиенти на "Енотека Wine and Friends" точно преди коледните празници. Между 18 и 22 декември в магазина ще намерите селекция вина, комплекти с чаши и други подаръци, готови опаковани кошници с разнообразно съдържание (вино, уиски, пури, аксесоари за вино и уиски, шоколади, кафе и коледни елементи), както и кошници с избрани продукти от клиента.
 
Празниците чукат на вратата ни. Ако още не сте решили какво да подарите на близките си за празници, посетете "Енотека Wine and Friends", нo адрес: Бypгаc, yл. "Христо Фотев" 20 А (под Стоматологията, в пресечката на централната улица "Александровска")
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
България в еврозоната
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: