Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Как да реагираме, когато видим кола в насрещното?
Автор: Екип Burgas24.bg 11:09 / 11.12.2017Коментари (5)1929
©
В Германия има едно страшно явление. Това са шофьори духове, които по незнайни причини навлизат в насрещното движение. Напоследък те доста често се виждат и по родните пътища. Има и такива, които го правят умишлено - с цел самоубийство. По-опасни са тези, които не осъзнават, че са в насрещното". Това заяви в сутрешния блок на БНТ Владимир Илиев - председател на Българската федерация по автомобилен спорт, по повод дебилния врачанин, който пришпори аудито си в насрещното на магистрала "Хемус" преди дни

"Интересна е реакцията на другите шофьори. Интересно е дали този, който е направил клипа, първо се е обадил на телефон 112? Как ли са реагирали и шофьорите, които да се разминали живи с него? Дали са предупредили другите участници в движението какво се случва на пътя?", попита Илиев. 

"Няма човек, който да катастрофира нарочно или да поеме риска да направи това. Абсурдно е някои нарочно да тръгне в насрещното движение, освен ако не е решил да сложи край на живота си", категоричен е мъжът, който почти през целия си живот се е занимавал с каскади. "Не приемам поведението на този шофьор, но не приемам и да го снимаме, без да предупредим органите на властта. Ние сме си сеирджии - оставаме да гледаме и да чакаме развръзката", поясни още председателят на Българската федерация по автомобилен спорт.










Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Като се обадиш на 112, няма гаранция, че ще направят нещо. Веднъж като излизах от Пловдив в посока Асеновград, едно кърджалийско ауди А3 шпореше в насрещното в бързата лента. Видях го в последния момент (след като камиона, движещ се пред мен рязко се прибра в средна лента) и имах буквално 1-2 секунди да завия и да избегна челен удар. Даже нямах време да се опитам да му сигнализирам по някакъв начин. Човека изглеждаше напълно убеден, че се движи по двупосочен път, даже като че ли беше леко обиден, че някакви коли му се пречкат и изпреварват толкова опасно близо пред него. Обадих се веднага на 112, онези ме питаха за регистрационния номер. Викам - видях само че започва с К- запишете сигнала, проверете след това камерите по кръстовищата, операторката обаче вика - съжалявам, без регистрационен номер не мога да запиша сигнал и туйто.
+1
 
 
Ако не се лъжа даваха го по телевизията мангала е изкарал късмет трябваше някой ТИР да го засече
с .. . с. с.с .с с. с.с
+2
 
 
Вади калашник и го застрелва!
+4
 
 
Човека е на аварийни. В Пловдив поне, ако си на аварийни си невидим и не пречиш на никой.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: