Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Росен Плевнелиев в любовна връзка с хубавата синоптичка Деси Банова!
Автор: Екип Burgas24.bg 15:54 / 08.11.2017Коментари (32)6378
©
Любовта изскача случайно иззад ъгъла и не те пита готов ли си за нея, или не. Всичко започва с малко по-дълъг от обичайното приятелски разговор, на който се чувстват добре и двете страни. След това идва уж случаен есемес. Настъпва и моментът за втора, трета среща, на която нещата лека-полека се задълбочават. В тази последователност са се развили събитията в личния живот на президента (2012-2017) Росен Плевнелиев и на синоптичката на Нова телевизия Деси Банова. И при тях всичко започва на шега, но се радват на изключително хармонична връзка. 

Естествено, бившият държавен глава и чаровната синоптичка правят каквото е необходимо, за да запазят личните си отношения от публично внимание. И двамата вероятно са наясно за силата на сензацията, когато бъде осветена тяхната връзка. "168 часа" разказва тази история с ясното съзнание, че за любовта между бившия президент и служителката на Нова тв рано или късно ще се разбере и е по-добре да бъде прочетена в достоверен вестник, вместо жълтата преса и сайтове да се упражняват на техен гръб. И двамата заслужават да получат порцията си щастие от живота.

Ако се наблюдават стъпките от последните месеци на Плевнелиев и Деси Банова, ще се види, че те съзнателно или не подготвят почвата за разкриване на своята връзка. Съседите им ги виждат на улицата, в магазина или пред домовете, където живеят. Просто няма как подобна новина да остане скрита дълго. Точно заради това влюбените решават да се подготвят за медийното цунами, което ще се вдигне след осветяването на романтичната история. На 9 октомври пред "24 часа" президентът Плевнелиев обявява, че семейната му връзка с Юлияна е вече минало. 

Първата дама нито веднъж не се появи на официална церемония по време на президентския мандат на мъжа си. Още тогава жълти издания се бяха активизирали да съобщават, че двамата отдавна не живеят заедно, а жестоката семейна трагедия, която ги сполетя, още повече ги е отдалечила един от друг. Юлияна Плевнелиева запази обичайното мълчание за случващото се в живота й. Плевнелиев също спазваше дистанция с журналистите, когато се опитваха да нахлуят в личното му пространство. Но настъпва моментът бившият държавен глава да говори за развода си. "Съзнателно пазех своя личен живот от прекалена публичност. Знаех, че българският народ очаква от своя президент да работи денонощно и посветено, а не да присъства ежедневно в булевардните хроники.

Истината е, че моят брак със съпругата ми Юлияна е минало. Живеем разделени повече от година. Процедурата за развод по взаимно съгласие отдавна е в ход, като документите са в съда. Оставаме добри приятели и посветени родители, действаме и мислим изцяло в интерес на децата. Но пътищата ни се разделиха", разказва Плевнелиев пред "24 часа". 10 дни по-късно (на 19 октомври) Деси Банова също нарушава правилото да не обсъжда личния си живот и се явява в предаването на Гала с "важна новина", както обявява самата водеща. 

"Продължавам да смятам, че личният живот си е за нас, а не за прожекторите. Реших обаче да говоря пред моите приятели, защото не искам да се спекулира с темата. Повече от година и половина съм разделена с бащата на детето ми - Ивайло. Ще продължим да се грижим за прекрасната ни Йоана. Няма война и няма трети човек. Случи се вследствие на различни характери. Случва се в живота. Живеем във времена, когато сякаш съществува вирус, който удря семействата и те се разделят. Когато хармонията я няма в една връзка, е най-добре за партньорите да поемат по свой път. Не искам да бъда разбрана погрешно, но може би така е по-добре и за самите деца.

Ще продължа да уважавам Ивайло и семейството му. Заедно ще вземаме всички важни решения", заявява 37-годишната Деси Банова в популярното телевизионно предаване, като в същото време прави още едно много лично признание: "Доста дълго време бях сама и не го афиширах. Но отскоро срещнах прекрасен човек. Много съм щастлива, много съм влюбена, но още всичко е в начален етап".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Някои, които не могат да си хванат гадже с 16 години по-дърто от тях, завиждат на други, които движат с мацки, 32 години по-млади... А живеят в панелчета от 16 кв.м и се самоназовават граждани и пловдивчани. Знам ги тези навлеци отпреди 60 години - нали повечето от тях живяха на квартира у нас, чак до 2010 година, чакайки за евтино жилище от рухваща панелка...
0
 
 
Респект се получава по заслуги!!!!! Този не определено
на 08.11.2017 г.
-1
 
 
Десито не е лоша,но малко се е "понаклала". А репона какво показва,че няма пародонтоза ли?
+1
 
 
Батенце тая ако му върже или е много гладна , или под полата не е жена .
-3
 
 
Тоа КАПУТ дали ползва презерватиф кат прай секс ВА ?!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: