Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Ексклузивно: Викат Николай Тодоров на килимчето в Общината, ще дава отчет за похарчените милиони и потъването на Нефтохимик
Автор: Екип Burgas24.bg 17:14 / 19.10.2017Коментари (2)3355
© Burgas24.bg
Любопитно писмо е внесъл изпълнителният директор на Нефтохимик Николай Тодоров до председателя на местния парламент Костантин Луков и шефа на комисията по спорт Калчо Белов, показа справка на Burgas24.bg. 

В него бившият ръководител на феновете настоява за среща с общинските съветници на тема "текущото финансово състояние на ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД и необходимите средства за издръжка на дружеството през следващата година". Очаква се да бъде направен подробен отчет за похарчените средства през изминалата година. Както е известно, "шейховете" изпаднаха от елита с внушителния бюджет от 3 млн лева. Справка за финансовото състояние на клуба към 31.05.2017г. може да направите тук!

По-смущаващ е фактът, че Тодоров настоява срещата да се проведе в Спортен център "Изгрев" - офиса на ПФК Нефтохимик. Т.е. - постоянната комисия по спорт към ОбС-Бургас да проведе безпрецедентно изнесено заседание, като общинските съветници отидат на крака при Нафтата.

Очаквано, това не се прие никак добре от местния парламент, защото най-малкото няма подобна парламентарна практика. Звучи абсурдно и изключително наивно дружество, собственост на Община Бургас да вика съветниците на изнесено заседание. 

"И какво излиза, ние трябва да му отидем на крака, за да ни иска пари? Дали няма да се появят други хора и да ни извиват ръцете за още пари. Ако ще има такава среща - да се направи в сградата на общината, където се провеждат заседанията на постоянните комисии", коментира Румен Ангелов от ГЕРБ.

С абсолютно мнозинство съветниците от спортната комисия приеха да има такава среща и тя да се проведе в Общината следващия петък. Николай Тодоров ще трябва да се подготви добре, въоръжи с железни аргументи, за да има очи да поиска евентуално ново субсидиране на клуба. Преди това да се случи обаче ще трябва да направи отчет за разходените средства, защото Нефтохимик получи немалка помощ от бюджета през тази година.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 21.10.2017 г.
0
 
 
Това им е в кръвта. Селски манталитет с много условия, които поставят независимо колко насрани са. Защо въобще им се вързаха тези от Общината ? Най-вероятно са били подведени от вечните им обещания, че ще пълнят стадион и че имат голяма членска маса. Нито едното, нито другото. Сега общинарите трябва да потърсят сметка от застъпниците на идеята да се отделят ценни общински пари за заводски отбор и чак тогава да потърсят сметка в наглите, които на всичкото отгоре и условия ще поставят. Хайде у лево и джобовете навън за да не изпадне откраднатото.
Aнонимен
на 19.10.2017 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: