Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Това ли са хората, помрачили най-щастливия ден на българско семейство?
Автор: Екип Burgas24.bg 15:01 / 19.10.2017Коментари (12)1609
Както Plovdiv24.bg писа, от пловдивската полиция публикуваха снимка на жена, теглеща пари от чужда карта. Кадрите съвпадат едно към едно с разказа на пловдивчанин, потърсил преди време нашата медия, за да сподели неволята, сполетяла го на сватбения му ден и да потърси помощ и да попита защо органите на реда бавят случая вече две години. 

На снимките, разпространени днес от полицията, се вижда жена с розов анцуг, която - след като тегли пари, се отдаличава с мъж и детска количка. Мястото - ул. "Янко Сакъзов".

"Това е нашият случай. С много труд се стигна дотук. От полицията не искаха да се разпространяват кадрите, защото смятаха, че е единичен случай, но ние се оказахме прави", коментира пред наш репортер днес потърпевшият Георги Чочев. 

Той поясни, че разследващите са му показали за секунди кадрите, с които разполагат, но бе категоричен, че на тях е видял жена, мъж и детска количка. 

През май Plovdiv24.bg разказа за Георги и Василена Чочеви - пловдивско семейство, станало жертва на крадци в сватбения ден

Сагата със семейство Чочеви започва през септември 2015 година, когато сключват граждански брак. Докато щастливите младоженци се снимат пред обредния дом, чантата на булката - с куп лични документи, телефони, пари в брой и две дебитни карти, изчезва. Още същия ден от едната карта е изтеглена сумата от около 2000 лева.


От разследващите Георги разбира, че камерите на банкоматите в района на Дома на младоженците са засекли жена и мъж с детска количка, за които се предполага, че са извършителите. Установено теглене от картата от два банкомата - на ул. "Янко Сакъзов" и банкомат до сладкарница "Неделя" край бул. "Шести септември". Според разследващите са изискани записите от камерите, на които се вижда точно тази двойка с детето.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Да е барнеш тази да и изкъртиш всичките зъби в устата мамицата и миндил
+2
 
 
Мангала живее в района, всеки ден се разкарват с детската количка вътре с бебе и циганката. Може да ги засечете ежедневно в карето между църквата Св Георги където е ул. Янко Сакъзов, градинката на пл. Кочо Чистименски и вътрешните улици Трайко Китанчев и св. Наум. Ежедневно просят някой лев за "мляко" на бебето. Тука 2-ма човека ги разкрихме за секунди, полицията неможе със седмици да ги разкрие кои са, ама така е като патрул не се вясва в квартала и не познават района..... Щяха да са ги засичали поне веднъж до момента....
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 19.10.2017 г.
+1
 
 
Как се тегли от карта без да знаеш пина... или даваш жокер написан ПИН код до картата :)
+3
 
 
този мангал живее в изоставената къща на янко сакъзов на ъгъла до паркчето. обаче вземете повече хора че може да има съучастници. отдавна чакам да го вкарат в панделата. случая е решен.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Близки издирват Димитър Малинов
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: