Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Владо Николов разплака България с благородна постъпка
Автор: Екип Burgas24.bg 12:23 / 09.10.2017Коментари (7)1752
© bTV
Не знам дали това беше благородна постъпка, беше по-скоро спонтанна, коментира Владо Николов след отказването си от "Фермата".

Вчера той спечели дуела срещу Яни Андреев, но пожела да напусне, вместо опонента си. Това му действие буквално разплака много българи, които не скриха възхищението си в социалните мрежи.

Решението взех на базата на времето, което прекарахме заедно, на комуникацията с него, сподели Николов в предаването "Тази сутрин" по bTV.

Яни е изключително стойностен човек, макар да има някои страни от характера, които се нуждаят от подобрение. Опитах се да му покажа, че има добро. Смятам, че ако възприеме тази постъпка като шанс, може да си отвори кръгозора, което за мен ще е важно, защото е изключително способен и работлив човек, който заслужава да промени живота си към нещо по-добро, каза спортната легенда.

"Фермата" беше приключение, страхотно изживяване. Бях щастлив от ден 1 до последния дуел. По принцип никога не се отказвам, но в случая това не е моята игра. Бих могъл, при определени условия, да спечеля формата - ако не ме избират за ратай и ако аз подреждам игрите, можех да победя всеки и то по-скоро лесно. Но така или иначе няма да живея на село, няма да бъда фермер и прецених, че е много по-добре да има шанс за изява един човек, който прави това. Всички говорим за обезлюдяването на селата, урбанизацията и как трябва да се борим с този проблем. Ако Яни има способностите и късмета да спечели "Фермата", той ще остане да живее на село, добави Николов.

В предаването гостува и Владимир Каролев, който вече отпадна от шоуто. Той призна, че нямал шанс да спечели, но се научил на много неща - да сече, да реже с трион, да прави боб, кисело мляко. Според него без Николов ще е малко скучно, но и интересно, защото ще липсва лидерът, който всички виждат в него.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това че се обръщате към мен на ти говори много. Направете си сам изводите. Няма култ към личността има признание и благодарност за спортните му постижения . И ако бяхте имали за цел можеше да научите доста неща за живота му той е публична личност . Да незнам какво сте постигнали и не ме интересува грам. А относно коя съм няма да ви давам обяснение . Но съм човек признаващ чуждите успехи. И най важното не злобея в мнението си когато не харесвам дадена личност.
0
 
 
Жена му нема пари и...има нужда от него и сините матрОжжки явно без него не могат да се оправят!
0
 
 
Да колкото и да не ви харесва ГОЛЯМ е . Когато постигнете това което той направи за страната ни тогава давайте такова мнение. Аман от злобари.
0
 
 
Добър човек е не е слаб и не е глупаво това което направи. Защо когато човек постъпи достойно и човешки винаги търсите начин да го укорите . Не сте прав . Не познавате човека за да го упреквате.
Aнонимен
на 09.10.2017 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: