Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
ФК Черноморец 1919 с нов разгром като гост над ФК Странджанец Царево, акулите продължават похода към Трета лига
Автор: Екип Burgas24.bg 12:46 / 26.09.2017Коментари (0)1664
©
ФК Черноморец 1919 Бургас продължава със страхотното си представяне през новата кампания. "Акулите", които стартираха похода към Трета лига с разгромна победа над ФК Равда със 7:1 в среща от първия кръг на шампионата, след това разгромиха като гост с 0:4 ФК Черноморски спортист Обзор и с 10:0 ПСФК Черноморец.

През уикенда възпитаниците на Слави Костенски отново записаха пореден убедителен успех при своята визита далеч от Бургас. На стадион "Градски" в Царево, "акулите" разгромиха с 0:6 местния ФК Странджанец 1985 в среща от 4-ия кръг на "А" Областна група.

По този начин бургазлии остават еднолични лидери, с равен брой точки по 12 на върха с ОФК Странжда-Агрокорн 2014 Средец и ФК Вихър Айтос, но с впечатляващата голова разлика от 27:1 в четири изиграни мача. Средец са с 17:4, докато показателите на ФК Вихър Айтос са 13:7.

Отново пълна доминация за гостите от Бургас, които още от началните секунди успяха да поведат в резултата. На почивката "акулите" имаха комфортен аванс от три попадения, а след нея отбелязаха още толкова във вратата на домакините. Резултатът можеше да бъде далеч по-убедителен, но няколко фрапантни пропуска попречиха това да се случи.

Двубоят започна с гол от съблекалнята за Черноморец. Още в 1-та минута Стоян Ненов се възползва от отлично центриране по десния фланг на капитана Жулиен Парушев и с глава откри резултата. В 12-та минута сърцатият любимец на сините привърженици Стефан Трайков удвои аванса на гостите след чудесно изпълнение по диагонал, прехвърляйки стража на Царево, а топката влетя под напречната греда, спирайки във вратата на домакините за 0:2. В 31-та минута юношата на "акулите" Антон Атанасов направи преднината на гостите класическа -0:3. След хубав извеждащ пас по лявото крило на Християн Георгиев, талантливият нападател на бургазлии с пое кълбото, финтира бранител на Царево и с примерен изстрел в долния десен ъгъл отбеляза третото попадение в срещата.

Десет минути след почивката, капитанът Жулиен Парушев изведе отлично тарана Петър Кънчев, който финтира вратаря на домакините и с техничен удар по земя отбеляза за 0:4. След още 6 минути игра, Черноморец вече водеше с 0:5. В 61-та минута, след чудесна атака по десния фланг и отнета топка от Стефан Трайков и пасове с по едно докосване между него, Илия Иванов и опитният Михаил Ралев, последният напредна до аут линията и пусна хубав пас по земя към дъгата на наказателното поле, където бе Илия Иванов. 

Техничният полузащитник на бургазлии си спря кълбото и с мощен изстрел прати топката в лявата сглобка на вратата на Царево, правейки резултата 0:5. В 79-та минута появилият се като резерва Красимир Пчеларов оформи крайното 0:6. След хубав извеждащ пас на Иван Тодоров в средата на терена, който също влезе след почивката, опитният Красимир Пчеларов с мощен изстрел в долния десен ъгъл на вратаря на домакините отбеляза за крайното 0:6.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: