Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Собственикът на сладкарници "Неделя" за такса "нож": Допълнителните екстри струват пари, в чужбина е същото!
Автор: Екип Burgas24.bg 08:46 / 20.09.2017Коментари (147)3209
©
15 лева за нарязване на вече закупена торта - за тази необичайна услуга стана ясно от публикация в социалните мрежи. Потребителка на Фейсбук разказа, че закупила торта от сладкарница "Неделя", като по-късно поискала да й отрежат само едно парче предварително за 4-годишното й дете. Оказало се обаче, че тази услуга се заплаща допълнително ижената трябвало да даде още 15 лв.

Публикацията събра много негативни мнения от потребители, а по-късно беше изтрита от социалните мрежи. След проверка на bTV във веригата сладкарници стана ясно, че таксата съществува повече от 20 години, като я наричат "услуга".

Според собственика на сладкарниците Георги Минчев това е практика във всички заведения - дори и в чужбина. Заплащането на сумата се налагало само когато човек е закупил цяла торта и иска да я консумира на място, а не вкъщи.

"Когато човек иска да бъде обслужен от сервитьор или барман в хубава обстановка - тези неща струват пари", категоричен е Минчев.

Десетки разгневени публикации в социалните мрежи предизвикаха и проверки от Комисията за защита на потребителите. Собственикът на веригата твърди, че нарушения до този момент не са открити, като резултатите ще станат ясни в края на месеца.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тортите там са отвратителни и неоправдано скъпи. Ама явно на хората им харесват, защото сладкарниците са им пълни, което вече за мен е необяснимо рџ™„
0
 
 
Не са ми искали пари в Германия, за първи път чувам, но всеки така казва "на запад "
+1
 
 
Малеее каква наглост,това да не ти е чужбина бе господине,тук е БГ и фнимаваи голкм бизнесмен си!
+4
 
 
Режете си ги господине и си ги яжте сам! Бях клиент на сладкарница Неделя в Пловдив, но вече не съм по горе посочените причини! Колкото пъти минавайки през сладкарницата тя е празна! Алчен г.з ...кръв....с..е
+2
 
 
акво се срявняват с тази чужбина.Това е сладкарница и в менюто фигурира"парче торта"няма да я къса с ръце
0
 
 
Най-мъчно ми е от факта, че в България бизнес направиха повече цървули и дребни тарикати, отколкото свестни и почтени хора. Изрових в спомените си едно единствено посещение от преди много години на тази сладкарница. Колкото пъти мина покрай онази в Рилон център, там вечно е празно. Защо ли?!
+2
 
 
А такса хаус? Такса счупено всичко? Много ви порасна работата на вас бе мухльовци!
+3
 
 
В началото бе ..., ама в началото. Сега вече кара на стара слава и популярност. Не са кой знае какво тортите на Неделя. В големите градове е имало и има (а вече и в някой по-малки) конкурентни фирми с такова, че и по-добро качество. Остана им славата на скъпа и престижна сладкарница и някой като каже бях в Неделя все едно е бил в белия дом. Айде ... има и други сладкарници.
+3
 
 
Повече от 15 години несъм стъпвал в сладкарниците на тоя измикяр откакто натрупа малко известнос взе да разваля вкусовете на тортите а и цените му са необосновани! Има една камара сладкарници които продават в пати по добри торти и без такива ексти "НОЖ", лично аз сам си сложил забрана да хода в ласкавите му магазинчета с космически цени. Няма значение за кой град става дума но мога да се обзаложа че в ррадиус на 500 метра на всеки от обектите му ще намерите друга сладкарница в която ще ви посрещнат в пъти по-гостоприемно!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: