Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Така ли възпитаваме децата си? Хлапе мята гьобеци сред маанета и цигарен дим, близките го аплодират
Автор: Екип Burgas24.bg 10:40 / 31.08.2017Коментари (23)18552
Така ли възпитаваме децата си и кой е виновен за поколението, което идва след нас? Тези въпроси възникват в съзнанието при вида на смущаващите кадри, изпратени до Burgas24.bg от лидера на Организацията за закрила на българските граждани Стефан Петров.

На тях се вижда как малко дете (на около 10 години), покатерено върху стол, мята гьобеци, а възрастни възторжено го аплодират, даже го снимат с мобилните си телефони. Случаят е от 29.08.2017г., а действието се развива в култовата механа "Воденицата" в Китен. Часът е малко преди полунощ. В заведението се пуши, маанетата ехтят на далеч.

"Виждате как мало и големо се радва, ръкопляска, увековечава и поощрява упадъка на българската нация. Липсата на родителско възпитание, стимулирането на такъв вид "танци", позволението да се слуша тоя отпадък, наречен чалга и попфолк, апатията на околните. Всичко това превръща и най-кадърните деца в една промита, лесно манипулируема и безполезна маса. Една от причините за загиването на България са именно чалгата, кючеците и попфолка. Тези пороци водят след себе си редица други пороци. Крайният резултат е полудебилно поколение. Тук отново победители са чуждите интереси, които се прокарват благодарение на нашите жалки, корумпирани и прости управници и които интереси са насочени изцяло против българския народ", коментира Петров.

"Явно детето умело върти кючека, защото е подложено на всеобща радост. В заведението се е пускала и българска естрадна музика, но е стояло кротко на стола си. Чувайки гнусотията, то започва да се вихри, аплодирано и от семейството си. Това дете е едно от десетките хиляди български деца, които вървят по пътя на упадъка. Липсата на култура води до изкореняването на българските традиции, което води до прогниването на българите, заличаване на славното минало и оформянето на безлично бъдеще. Пътят на упадъка е добре изграден и по него вървят млади и стари, особено бъдещето на нацията - младите.Те маршируват бодро не върху книги, спорт, развитие, а върху чалга, кючеци и попфолк. За това, че дете няма право да посещава нощно заведение, още повече, че в него се пуши, че управата на механата е допуснала това, че родителите на това и на другите деца са безотговорни, че никой от клиентите не е подал сигнал на 112 - за всичко това няма да коментирам. Няма да коментирам на какви отвратителни звуци са подложени околните хотелчета, хората, минаващи по улицата, персоналът от близките заведения и всички други потърпевши. Важно е да се знае, че механата не е работила за определен повод, тоест частно парти, а е била отворена за всеки желаещ да я посети. Включително деца", подчертава лидерът на ОЗБГ.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Празник на пенсионера в Ж.Р.Тракия.Лично кметът Костадин Димитров ни поздрави.
на 01.09.2017 г.
+1
 
 
Простотията трайно се насади в България-факт!
+1
 
 
Това е Българската култура, кое е чудното .рџ?„рџ?Ђ
+2
 
 
това не са българи, а цигани. Кво ни занимавате?
+1
 
 
После били българи!!! То душата на мангал
+2
 
 
Масово е, особено при децата на чалгарското поколение!
Aнонимен
на 31.08.2017 г.
+2
 
 
За съжаление,след 22.00ч. общо взето навсякъде по заведенията започват маанетата,че и по-рано.Не само в Китен.Така е и в Бургас.Отврат.
Aнонимен
на 31.08.2017 г.
+1
 
 
Ами да , независимо дали не ви е удобно или приятно , това е възпитанието което средно-статистическия българин дава на децата си . Но хайде народе , бъди патреот , мрази и убивай циганите , нищо че ние станахме по-големи МАНГАЛИ от тях!
+2
 
 
Единственото забавно в този тъжен битов сюжет е как със сигурност насядалите край тази маса са иначе твърдо убедени, че мразят циганите.
+2
 
 
при поколение "животът ми е попфолк" какво може друго да се очаква..
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
България в еврозоната
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: