Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
DJ Станчо след акцията в "Оксижен": За пръв път в живота си влизам в килия, ще си търся правата в Хага
Автор: Екип Burgas24.bg 10:05 / 13.08.2017Коментари (11)5582
© Нова тв
За първи път в живота си влизам в килия. Махах си връзките на обувките, коланите... Имаше психично болни, които не спряха да крещят. Това каза DJ Станчо, който се озова за 4 часа в ареста след спец акция в дискотека "Оксижен" в Слънчев бряг. 

Припомняме, че след акцията в малките часове на съботния той бе задържан, след като отказа да даде на органите на реда личния си лаптоп.

"Дойдох да си свърша работата. Малко преди 1 часа през нощта нахлуха полицаи. В началото не знаех какво се случва, но после разбрах защо служителите на реда са толкова агресивни - зад тях бяха шефът им и вицепремиерът Валери Симеонов. 4-5 полицаи се качиха на пулта, без да се представят и разпоредиха да изключа всичко. Веднага се подчиних. Попитаха ме на кой е лаптопът, казах им, че е мой и не пожелах да го дам. Казаха ми, че ще ми пишат акт и че ще трябва да ме задържат", разказа DJ Станчо пред Нова телевизия. 

"Нивото на звука в дискотеката се определя от самата апаратура. Аз съм гост диджей, не работя в това заведение. Цял живот се опитвам да заживея по световни стандарти. Зная, че когато не ти се представят заповед и документи, не може да ти отнемат лична вещ", добави той. 

Провалиха ми всички участия без да ми кажат защо. Единственият начин да си потърся правата е в Хага. Не мога да си представя обаче как ще съдя държавата, в която съм израснал. Имам си мой патриотизъм, който е различен от този на вицепремиера Валери Симеонов", подчерта DJ Станчо.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
цитат:
Нивото на звука в дискотеката се определя от самата апаратура
Представям си как го хващат с превишена скорост и обяснява, че "Скоростта на автомобила се определя от самия двигател..." :)
+3
 
 
Имало психично болни в ареста хаха това не са психично болни а твоите фенове които за поредна вечер са предозирали и превъртяли. Този го случат само такива дроги и смъркачи
Aнонимен
на 13.08.2017 г.
+2
 
 
Както казва Спенс - тоя Станчо е "долна кифла"
+5
 
 
Като е отишъл да надува музиката над позволените норми, това заслужава, това е правилното нещо, което е трябвало да се случи. Сега реве, защото е свикнал винаги да прави каквото си иска, да нарушава правилата и законите, и полицията да спи. Значи хем искаме правила, хем като ги нарушим мрънкаме, че полицията си е свършила работата. И все пак полицаите са били прекалено добри към нарушителя. Аз ако им бях шеф, този нямаше да ги свали очилата 2 седмици.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: