Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Шведът, пребил камериерка в Слънчев бряг: Бях дрогиран и ограбен, очаквам справедливост!
Автор: Екип Burgas24.bg 10:00 / 10.06.2017Коментари (13)18016
© Burgas24.bg
Не си спомням много, бях дрогиран. Бях ограбен и отидох в хотела. Сякаш паметта ми беше заличена. Така шведският турист Ралф Сундберг, който брутално изрита камериерката Деяна Петкова в хотел в Слънчев бряг, продължи порцията си оправдания за случилото се. "Спомням си, че отидох в хотела да търся братята си, но не можах да ги намеря. Мозъкът ми не функционираше и реших, че може да са отвлечени", разказа шведът пред камерата на Нова телевизия.

"Започнах да обикалям хотела и после се събудих рано сутринта. Бях извън хотела, бях заспал на шезлонгите, а в портфейла ми нямаше пари. После влязох в хотела и видях брат ми, който си спеше в леглото. И после заспах отново", обясни той. 

"След това дойдоха полицаите. Те ми казаха, че съм направил нещо лошо и ме отведоха за разпит. Все още не съм гледал записа. След като изкарах 24 часа в ареста, отидох в друг хотел. Никога не съм бягал и не съм се крил", заяви шведът. 

"Бих искал това никога да не се беше случвало. Не съм луд", заяви Ралф Сундберг. "Мисля, че някой ме беше дрогирал, но не зная кой", добави той. "Не помня защо съм говорил с камериерката. Тя трябва да е първата, която съм срещнал. Може би съм решил, че персоналът на хотела е свързан с похитителите на братята ми", добави той и през сълзи обясни, че не е дошъл в България, за да рита някой. 

"Пих в самолета, не много - чаша вино, бира, уиски. На следващия ден бях много зле. Когато се събудих, не се чувствах добре изобщо", каза още шведът. 

"Искам да кажа на камериерката, че съжалявам, наистина много съжалявам. Не зная какво се е случило, наистина не помня. Бих искал да помогна с разходите в болницата", каза още Ралф Сундберг. "Очаквам справедливост. В началото си мислех, че това е невъзможно. Вероятно ще остана в ареста за известно време. Не искам да кажа, че не съм го направил, но не помня".

"Дойдох заради слънцето, а не за да стоя в затвора. Сега ме е страх. Няма с кой да говоря, но поне ми дават храна", посочи Сундберг. "Надявам се съдът да ме пусне и да платя обезщетение", каза още той.




Още по темата: общо новини по темата: 25
25.07.2019 »
24.12.2017 »
24.10.2017 »
02.10.2017 »
28.09.2017 »
27.09.2017 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ке го туря на майка ти на вена ти и дъщеряти боклук смотан . Прай са на жертва . Всички като него се държат така - сякаш съм роб . Да го духаш Ешрейн гаден
0
 
 
ако това бе извършено в Англия пияно свинъо как щяха да ти постелят
0
 
 
Не знам защо всички се правят на луди. Българското Черноморие е място за алкохол, дрога и проститутки. И особено за въпросния курорт това важи петорно. Това не е единствения инцидент, няма как при десетки хиляди наркомани и алкохолици да не се случва постоянно, този просто го хванаха на камера и го показаха. Дали е виновен? Да. Много ясно. Но за всички случаи за които не са показани в медиите, и за всички които ще ги потулят в бъдеще, кой е виновен!?!? От кой взимат втора заплата ченгетата в тези курорти всички знаят. И пак се правят на луди! Мафията съсипа курортите и ги превърна в такива опасни места, свърталища на наркомани и проститутки, това е истината, която всички премълчават. Само постойте час два на входа на болницата там и вижте за какво иде реч. И на фона на това всички, които се пенят из фейсбука за единствения инцидент показан на светлина, честно казано изглеждат смешни.
0
 
 
пиян и ограбен..хммм... пропуснали са и да те опънат
0
 
 
Да не излезе накрая, че камериерката го е удряла !?
0
 
 
Ограбен???? Ми куфара,който мъкнеше със себе си как ти го оставиха?!?!
0
 
 
Трябва да те осъдят,защото утре всеки пияница дошъл с 200 евро да се напива ще бие персонал...
0
 
 
Първо беше пиян и дрогиран,решил че персоналът краде и отвлича хора.....
+1
 
 
Първо беше пиян, после се оказа дрогиран! Някой му дава "нашенски" акъли... Нямал бил пари в портфейла - как да имаш кято си ги изкъркал до последната стотинка! Няма да се очудя и лаптопа там да е отишъл!
Aнонимен
на 10.06.2017 г.
+1
 
 
Милия е бил дрогиран оставете го !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: