Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Ексклузивно: Павел Бошнаков проговори единствено пред Burgas24.bg за бъдещето си в Нефтохимик
Автор: Екип Burgas24.bg 18:22 / 08.06.2017Коментари (1)5533
© Burgas24.bg
В изключително интересна компания бе изловен днес от репортер на Burgas24.bg финансовият благодетел на Нефтохимик Павел Бошнаков.

След шокиращото изпадане на клуба във втория ешелон на футбола, бизнесменът бе силно афектиран и отказваше всякаква комуникация, както с ръководителите на Нафтата, така и с представители на общината. Това логично навеждаше на мисълта, че Бошнаков Старши може да хвърли кърпата и да спре кранчето на клуба.

Днес наш репортер стана свидетел на изключително любопитна, макар и вероятно случайна среща, която се състоя пред сградата на местната администрация. Бизнесменът разговаряше с няколко общински съветници, сред които един от най-големите критици на проекта Нефтохимик в ОбС - Веселин Пренеров. Впоследствие към тях се присъедини и другият основен противник на идеята община Бургас да налива пари във футбола - Румен Ангелов.

Попитахме Бошнаков - състоя ли се вече дългоочакваната среща с кмета Димитър Николов и има ли яснота около бъдещето на Нефтохимик. Изненадващият отговор бе, че именно това е била целта на визитата, но градоначалникът не го е приел в кабинета си, тъй като бил зает. Има ли конфликт между двете страни, управляващи футболния клуб и в какво се корени причината - само можем да гадаем, затова зададохме следващия въпрос, вълнуващ футболната общественост в Бургас - ще продължи ли Бошнаков да налива пари в Нефтохимик.

Както съобщихме, при последния мач с Витоша Бистрица бизнесменът бе готов да даде по пет бона на калпак, само и само да остане отборът в елита. Играчите не само са се подиграли с шефа си, карайки го да им разпише запис на заповед за гаранция, но и записаха едно от най-срамните поражения в историята на бургаския клуб.

"Ще ви отговоря на този въпрос, едва след като разговарям с кмета Димитър Николов", отговори Бошнаков, давайки надежда, че въпреки всичко ще продължи да помага на "шейховете".






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.06.2017 г.
0
 
 
Да я хвърли най накрая че вече ни писна от тоя псевдо спонсор който мисли че със синът си разбират от управление на футболен клуб и всяка година оплескват всичко с другия разбирач толупа Николай. Махайте се помогнете на футбола в Бургас. Не се наяде с обществени поръчки. И аз мога да спонсорирам така. Хледайте си магазина и сладоледа и оставете хората които разбират от футбол да работят. Некъдърници....
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: