Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
На 1 юни стартира активният сезон на Южния плаж в Несебър, ивицата е преобразена
Автор: Екип Burgas24.bg 10:26 / 30.05.2017Коментари (0)1974
©
От 1 юни стартира активният сезон на Южния плаж в Несебър. Ивицата е изцяло преобразена и готова да посрещне първите туристи. 

"Осигурили сме максимално обезопасяване с оглед опазване живота и здравето на посетителите", казаха от стопанисващата фирма "Ауто Фактор" ЕООД. Ивицата е обезпечена с медицинско обслужване и необходимата апаратура за оказване на първа помощ. От началото на юни ще заработи реанимационен пункт, оборудван с реаномобил според последните изисквания на наредбата. На плажа са разположени тринадесет спасителни поста, поставени са чисто нови душове, необходимият брой съблекални и тоалетни. Изградена е изцяло нова инфраструктура, а по пясъка вече са поставени чадъри и шезлонги. Водните спасители ще са по двама на пост. Заедно с тях ще работи и един старши спасител. Има и спасителна бърза лодка, медицинската помощ ще е безплатна на плажа. За трудноподвижните туристи и за майки с детски колички са изградени специални подстъпи към ивицата и морето.

Съгласно договора за наем, всички екипи на плажа ще работят до 30 септември, без прекъсване всеки ден от 8.00 - 18.00 часа. В рамките на 4 месеца на Южния плаж в Несебър ще се осигуряват дейностите по водното спасяване, обезопасяване на прилежащата акватория, здравното и медицинско обслужване. За любителите на адреналина са осигурени интересни и вълнуващи атракции. Те също стартират с официалното откриване на сезона. На плажа ще има две нови водни бази със сърф училища. Школите са ултрамодерни и първи по рода си по нашето Черноморие. Воден парашут, рингове, банани и още много развлечения очакват летовниците.

Цените за чадър и шезлонг ще са по 8 лева и няма да бъдат увеличавани. От този сезон Южният плаж е с нов наемател. Той гарантира, че с много труд и инвестиции, ще превърне плажа в образец.

"Заварих ивицата с купчини боклуци, ръждясали чадъри. Всичко е почистено перфектно, чадърите са заменени с нови. Нова машина ще чисти и пресява всеки ден пясъка. Повишени са мерките, гарантиращи спокойствие на ивицата", заяви стопанинът Кирил Спасов.

От това лято е забранено разхождането на домашни любимци на ивицата. За целта на пясъка са поставени предупредителни табели.

Да се спазва флаговата сигнализация, да не се влиза в бурно море, особено след употреба на алкохол. Само така ще си гарантирате приятни емоции без инциденти, съветват спасителите на плажа.

На плажа отварят врати и екзотични заведения, които създават неповторима островна атмосфера. Те са проектирани така, че подчертават уникалния див пейзаж на ивицата.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: