Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Спете спокойно, чудовището Живко остава в ареста
Автор: Екип Burgas24.bg 17:31 / 20.05.2017Коментари (11)9960
© Burgas24.bg
26-годишният Живко Кючуков, който потресе цяла България с чудовищната си постъпка, остава в ареста. Това реши преди минути бургаският районен съдия Яна Атанасова, предаде репортер на Burgas24.bg.

Магистратът се съобрази изцяло с мотивите на прокурора, че са налице всички предпоставки за налагане на най-строгата мярка - задържане под стража, тъй като обвиняемият е показал, че е обществено опасен. Веднага след като стана ясно, че нападателят е бил вменяем, той се е опитал да се скрие от полицията и е открит по-късно в дома на майка си.

Според съда, съществува обосновано предположение за авторство на деянието. Този извод на настоящия състав на Бургаския районен съд се основават на събрания по делото доказателствен материал, показанията на разпитаните свидетели, обясненията на обвиняемия, протоколите за разпознаване на лица и от направените комплексна съдебна психиатрично - психологична експертиза, съдебно-техническа и фото-портретна експертиза.

Районен съд - Бургас отчете конкретното поведение на обвиняемия и обстоятелствата при които е извършено инкриминираното деяние. Според съда действията на подсъдимия не са били провокирани, като имат за първопричина - хулигански подбуди. Деянието е осъществено на публично място, като е създало изключителни силен отрицателен обществен отзвук.

Деянието е осъществено демонстративно, безпардонно и е в пълен разрез с възприетите с страната обществени ценности. Нещо повече, същото се отличава с голям интензитет и престъпна упоритост при осъществяването му, като деецът първоначално е демонстрирал грубо отношение спрямо пострадалата, а в последствие поведението му е прераснало в непровокирано нанасяне на силен удар на същата и повалянето й на земята.

Деецът макар и временно да се оттеглил от мястото на извършване на престъплението, в последствие отново се е завърнал, замахвайки с камък и отправяйки обидни думи към нея. Изложеното очертава Живко Кючуков като лице с изключително висока степен на обществена опасност.

Припомняме, че служебният адвокат на побойника Живко, Благой Потеров подчерта, че клиентът му страда от параноидна шизофрения и настоя, че той не е бил адекватен в момента на нападението. Въпреки това експертизата е доказала по категоричен начин, че Кючуков е бил в терапевтична ремисия и е осъзнавал какво върши.

Адвокат Потеров поиска нова тройна съдебно-психиатрична експертиза, която да докаже състоянието на Живко. Докато не бъде доказано психическо заболяване към момента на бруталното нападение, хулиганът ще остане зад решетките.

Определението на Районен съд - Бургас може да бъде обжалвано или протестирано пред Окръжен съд - Бургас в тридневен срок.




Още по темата: общо новини по темата: 17
04.12.2017 »
04.12.2017 »
24.11.2017 »
09.10.2017 »
27.05.2017 »
21.05.2017 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Чудовище?Той е отрепка,не чудовище.
Aнонимен
на 21.05.2017 г.
+1
 
 
Живко, моли се да те опанделят, това ще е малко спасение за теб повярвай ми. Колкото и да са въздух под налягане тия заплахи към теб в интернет, ще се намери някой който да те "посъветва" как да се държиш за вбъдеще сред хората. Възрастната жена лежа в травматологията, ти може да лежиш в реанимацията. Така, че за теб е по-добре да те пратят зад решетките.
+1
 
 
Ми сега какво ще го правят в затвора ?
+2
 
 
то ако го пуснат, народната любов ще го погуби...
-2
 
 
Абе има едни такива бабки дето вървят и кълнат някой като не им хареса...Сиг и тая е такава и му е казала нещо и тоя като е лабилен и е шибнал!!!
0
 
 
Голямо чудовище ...да бие 70 годишни баби хаххахах
0
 
 
От кво да се притесняваме,да не сме бабички?!
+1
 
 
Тъкмо мислех, че е в болница с гипс.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: