Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕургас
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
 риминални
»нституции
ќбщество
ƒруги
„итателски
—пете спокойно, чудовището ∆ивко остава в ареста
»зточник: Burgas24.bg 17:31 / 20.05.2017 ќтпечатай »зпрати
© Burgas24.bg
26-годишни€т ∆ивко  ючуков, който потресе ц€ла Ѕългари€ с чудовищната си постъпка, остава в ареста. “ова реши преди минути бургаски€т районен съди€ яна јтанасова, предаде репортер на Burgas24.bg.

ћагистратът се съобрази изц€ло с мотивите на прокурора, че са налице всички предпоставки за налагане на най-строгата м€рка - задържане под стража, тъй като обвин€еми€т е показал, че е обществено опасен. ¬еднага след като стана €сно, че нападател€т е бил вмен€ем, той се е опитал да се скрие от полици€та и е открит по-късно в дома на майка си.

—поред съда, съществува обосновано предположение за авторство на де€нието. “ози извод на насто€щи€ състав на Ѕургаски€ районен съд се основават на събрани€ по делото доказателствен материал, показани€та на разпитаните свидетели, об€снени€та на обвин€еми€, протоколите за разпознаване на лица и от направените комплексна съдебна психиатрично - психологична експертиза, съдебно-техническа и фото-портретна експертиза.

–айонен съд - Ѕургас отчете конкретното поведение на обвин€еми€ и обсто€телствата при които е извършено инкриминираното де€ние. —поред съда действи€та на подсъдими€ не са били провокирани, като имат за първопричина - хулигански подбуди. ƒе€нието е осъществено на публично м€сто, като е създало изключителни силен отрицателен обществен отзвук.

ƒе€нието е осъществено демонстративно, безпардонно и е в пълен разрез с възприетите с страната обществени ценности. Ќещо повече, същото се отличава с гол€м интензитет и престъпна упоритост при осъществ€ването му, като деецът първоначално е демонстрирал грубо отношение спр€мо пострадалата, а в последствие поведението му е прераснало в непровокирано нанас€не на силен удар на същата и повал€нето й на зем€та.

ƒеецът макар и временно да се оттеглил от м€стото на извършване на престъплението, в последствие отново се е завърнал, замахвайки с камък и отправ€йки обидни думи към не€. »зложеното очертава ∆ивко  ючуков като лице с изключително висока степен на обществена опасност.

ѕрипомн€ме, че служебни€т адвокат на побойника ∆ивко, Ѕлагой ѕотеров подчерта, че клиентът му страда от параноидна шизофрени€ и насто€, че той не е бил адекватен в момента на нападението. ¬ъпреки това експертизата е доказала по категоричен начин, че  ючуков е бил в терапевтична ремиси€ и е осъзнавал какво върши.

јдвокат ѕотеров поиска нова тройна съдебно-психиатрична експертиза, ко€то да докаже състо€нието на ∆ивко. ƒокато не бъде доказано психическо забол€ване към момента на бруталното нападение, хулиганът ще остане зад решетките.

ќпределението на –айонен съд - Ѕургас може да бъде обжалвано или протестирано пред ќкръжен съд - Ѕургас в тридневен срок.
ќще по темата: общо новини по темата: 17
04.12.2017 »
04.12.2017 »
24.11.2017 »
09.10.2017 »
27.05.2017 »
21.05.2017 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+1
 
 
„удовище?“ой е отрепка,не чудовище.
Aнонимен
на 21.05.2017 г.
+1
 
 
∆ивко, моли се да те опандел€т, това ще е малко спасение за теб пов€рвай ми.  олкото и да са въздух под нал€гане ти€ заплахи към теб в интернет, ще се намери н€кой който да те "посъветва" как да се държиш за вбъдеще сред хората. ¬ъзрастната жена лежа в травматологи€та, ти може да лежиш в реанимаци€та. “ака, че за теб е по-добре да те прат€т зад решетките.
+1
 
 
ћи сега какво ще го прав€т в затвора ?
+2
 
 
то ако го пуснат, народната любов ще го погуби...
-2
 
 
јбе има едни такива бабки дето върв€т и кълнат н€кой като не им хареса...—иг и та€ е такава и му е казала нещо и то€ като е лабилен и е шибнал!!!
0
 
 
√ол€мо чудовище ...да бие 70 годишни баби хаххахах
0
 
 
ќт кво да се притесн€ваме,да не сме бабички?!
+1
 
 
“ъкмо мислех, че е в болница с гипс.
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќовини от Ѕургас:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћай 2018 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
ћлад мъж се хвърли от 7-и€ етаж в "ћеден рудник", загина на м€сто
ƒёЎ на „ерноморец, сезон 2017/2018
ѕърва лига, сезон 2017/2018
ќбезум€л мъж прострел€ бившата си в —вети ¬лас, след това се гръмна в
јбитуриентски балове
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕургас и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2009 - 2016 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта. ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: