Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ридаеща пловдивчанка описа нечовешка жестокост, оставила я без думи
Автор: Екип Burgas24.bg 12:59 / 13.05.2017Коментари (22)2099
© Google
Ул. "Петър Шилев"
Ридаеща жена се свърза с Plovdiv24.bg, за да изкаже възмущението си от онова, което е споходило нею и нейното семейство. Какъв точно е случаят?

Прочетох една ваша статия и реших да се свържа с вас. Става дума за опасна и бързо действаща отрова насред улица в Пловдив. Живеем в Пловдив на ул. "Петър Шилев" срещу Захарна фабрика. На 23 април излязох да разходя кучето си - Стела, прекрасен лабрадор ретривър, който след броени дни трябваше да стане на 5 годинки. Малко по-късно започнаха силни конвулсии, страшни мъки, пяна от устата. 

Почина през нощта във ветеринарна клиника. Лекарите, които положиха всички усилия да я спасят, казаха, че става въпрос за ланат. Явно някой иска да трови бездомните кучета, но по тези улици минават и деца и може да стане още по-страшно. Отидохме в полицията, където чухме: "Ами какво да направим?". Записаха си данните ни и нищо повече не се случи. Нямам думи, потресена съм от жестокостта на хората!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Винаги може да се разбереш с човек, който слуша/чете, това никак не е малко.
+2
 
 
А колкото за баничката - там не е за смях, как може да живее човек с 200 лв., позор е!!!
0
 
 
Хапчета вземам за тахикардия, г-н Цанев, защото и аз съм на възрастрџ?Љ, за другото ми помага моето куче, абсурд е да ме разберете, ако не сте на тази вълна. Разбира се, че мястото на кучетата не е на улицата, такива като мен най-много страдат от такава гледка, трябва да има толкова кучета, колкото и стопани. Но явно някой няма изгода да има такова равновесие, защото се усвояват някакви пари. Има едно елементарно решение - кастрация на всички домашни кучета, само регламентирани развъдници, дотогава, докато се наложи да си внасяме кучета от други диви южни страни, където те са в изобилие по улиците, както тук сега при нас, И тогава и Вие, и аз ще сме доволни.рџ?Љ
0
 
 
Имаше такъв случай на натровен човек миналата година, възрастна дама бе яла от баничка, която изглеждала недокосната.Или това, че е на възраст прави животът и по-малоценен? А колкото до това, чий живот е най-ценен - естествено на венеца на природата, всички останали животни са предназначени да му служат, нали? Къде за храна, къде да убива за развлечение...венец, какво да го правиш! Украса на планетата и на Вселената!
+4
 
 
Това ,че с отровата не е правилно, НО ЗАЩО НИКОГА НЕ СИ РАЗХОЖДАТЕ КУЧЕТАТА С НАМОРДНИК? Едно куче до сега в Пловдив не съм видял ,това не е само да защитава хората от агресивни кучета ,но и да защитава самите кучета!!
0
 
 
Трябва да си супер изрод да тровиш животинки, имам един такъв съсед...
0
 
 
Тъй като общината не прави нищо за проблема с бездомните кучета ,явно някой жител на града е поел закона в свой ръце. По отношение собствениците на кучета (кучкари) моля спазвайте законна и си дръжте вързани кучетата за да не се повтарят подобни случки!
+7
 
 
Виц, но близък до истината: Разговарят двама приятели. Единият пита другия: - Абе какво значи логично мислене, блъскам си акъла и не мога да си отговоря?!; - Хм, сега ще ти обясня с пример! Ти имаш ли куче?; - Имам.; - Обичаш ли го?; - Обичам го.; - Е, щом обичаш кучето си, значи обичаш всички животни; щом обичаш животните, значи обичаш и жена си, а щом обичаш жена си, значи не си пе***аст! Разбра ли?; - Разбрах, ми то било много лесно! Човекът отишъл на работа и право при шефа си: - Шефе, ти имаш ли куче?; - Не.; - Значи си пе***аст!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: