Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Руска Бояджиева за транспортната схема: Тя касае жителите на Бургас, а не живущите в един блок
Автор: Екип Burgas24.bg 15:06 / 23.03.2017Коментари (23)13731
© Burgas24.bg
"Готови сме за дебат. Аз не съм получавала такива сигнали. Системата е гъвкава би могла да бъде променена". Така отговори Руска Бояджиева на журналистически въпрос, породен от сигнали на граждани от Централна градска част, "Братя Миладинови" и "Лазур", които са принудени вървят дълги разстояния пеш, да се прекачват или да се возят с такси след въвеждане на новата транспортна схема, предаде репортер на Burgas24.bg.

"Транспортната схема касае не 200 човека, живеещи в един блок, а 200 000 души, живеещи в един град. Така че всички трябва да отнесем с разбиране, към това, че процесът на смяна на транспортната това е продължителен и се изисква тестване на място", заяви Бояджиева.

"Защо избягваме ходенето пеш?... Политиката на Общината, а и това е европейския модел, е да стимулира както обществения транспорт, така и обществения транспорт в комбинация с алтернативни методи на предвижване", добави още тя.

Какво още каза Руска Бояджиева вижте в нашето видео!










Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 25.03.2017 г.
-1
 
 
Ти наред ли си с главата ма г-жо Руске. Така ли ще криеш цапаницата, която направихте в Бургас. Ах, ах, ако бяхме народ, такива като теб щяха не да бръщолевят глупости, ами да си плащат щетите. ТИ ЛИ ЩЕ НИ ПРЕДЛАГАШ алтернатива ДА ХОДИМ ПЕШ бе Руске !!! Говорим за УДОБЕН транспорт, който ще се използва от възрастни хора, деца и работещи...На -15 и на +35 - ти ходи пеш. РУСКЕ, който иска да върви - ще върви. Няма ти да правиш транспортна схема с интеграционни методи - вървене. Я се ощипете по бузките, извинете се и махнете тези бакии. И сега - да върнете старата схема - няма да сгрешите. Фалша вече ни заля и съм убеден, че въпреки овчедушието ни, хората вече няма да издържат тази ви наглост и подигравки....Алтерантива да вървя. Що не я обяви преди да направите спирките - мавзолеи.
Aнонимен
на 24.03.2017 г.
-1
 
 
ГОСПОЖО БОЯДЖИЕВА,върнете книжните месечни абонаментни карти!САМО ПРАЗНИ ОБЕЩАНИЯ.ТОВА ЛИ Е НОВАТА ТРАНСПОРТНА СИСТЕМА.МЕСЕЧЕН РАЗХОД ЗА ТРАНСПОРТ 27дниХ4лв.ДНЕВНО=108лв.Ако ВИЕпътувате ЕДВА ЛИ ЩЕ СТЕ СЪГЛАСНИ НА ТОЗИ БЕЗСМИСЛЕН РАЗХОД НЕ. ВИ ИНТЕРИСУВА .СИТИЯТ НА ГЛАДНИЯТ НЕ ВЯРВА.ДАНО ПОНЕ ТОЗИ ПЪТ ДА БЪДЕ ОТ СЪРЦЕ ПРОЧЕТЕН КОМЕНТАРА И РЕШЕН ТОЗИ ВАЖЕН ЗА БУРГАЗЛИИ ПРОБЛЕМ.
Aнонимен
на 24.03.2017 г.
-1
 
 
Госпожата би ли дала съвет на майките с малките деца, на възрастните и болните хора, на инвалидите как да се придвижват след като тя не слиза от автомобила ?
-1
 
 
Та дори да са 200 души само ,не са ли важни ,може би са точно от вашето село ,което забравяте ...,пък и колкото и да се фукате с направените нови улици тръгнете по тях да им се нарадвате ,улици по които ако не са напъхани нахално колите по тротоарите,ще са тотално изпотрошени от поредното копане през миналата година за поредните усвояване на средства,за уж положени кабели и газификация.Нашата улица е 5 пъти прекопавана поради различни причини и след тази зима с пропаднали плочи.Така че умницо ,не ми говори кое е важно ,като си нямаш понятие от нещата .Стой си в кочината и се засрами ,заради некомпететното си поведение и върни заплатите който си присвоила....
Aнонимен
на 24.03.2017 г.
-1
 
 
А! Руска ще ми каже ,колко да вървя пеш!!! Тя с колата, а аз с краката! Аз едва се придвижвам, болен съм и без градския транспорт съм обречен, да стоя на едно място или да си взема такси...а от где пари!?
-1
 
 
Русчето вред ли е? Колко пъти ще се сменя тая схема? Подайте си оставките и да дойдат грамотни хора да оправят кашата.
-1
 
 
Госпожа Бояджиева сигурно не използва градския транспорт!
-1
 
 
Винаги съм вървяла пеш, проблеми с това нямам. Проблемът иде тогава, когато искам от точка А до точка Б (които СА БИЛИ ОБСЛУЖВАНИ до този момент от автобуси) да стигна по-бързо, отколкото ми позволява кракомобилът! Ако исках да вървя пеша, щях да си отделя достатъчно време, ама аз желая да се движа бързо и комфортно... Кола не искам, а средата в града не позволява да се движа с велосипед без да се притеснявам за превозното ми средство. И с`я к`во праим, госпожо Бояджиева?!
Aнонимен
на 23.03.2017 г.
0
 
 
Руске, от утре да те виждам само с колело, както и съпруга ти ако имаш такъв деца, роднини и прочие. Продайте си автомобилите хем ще освободите малко паркоместа и се качвайте по автобусите. Личният пример - най-добрия пример
0
 
 
Госпожо Бояджиева, моля отнесете се и Вие с разбиране към жителите на Бургас и веднага напуснете заемания от Вас пост, като ни спестете пълната и некомпетентност и очевадно ниския интлект.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:
Пожар в Айтос
09:09 / 28.03.2024

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: