Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Колеги на самоубилия се полицай: Може би на Бобката му е дошло прекалено много
Автор: Екип Burgas24.bg 08:53 / 12.03.2017Коментари (5)1213
© Блиц
37-годишният полицай Боян Котев, който се самоуби в тоалетна в сградата на КАТ-София, освен лични е имал и здравословни проблеми, пише "Телеграф". 

Усмихнатият и лъчезарен мъж, известен сред колегите си като Бобката, два пъти е лежал в болница заради неизлечима болест, разказаха потресени негови колеги. 

"Освен заболяването си беше се разделил и преди време с жена си. Може би му е дошло прекалено много", казаха работещи в сградата на Пътна полиция в столичния квартал "Дървеница". 

Котев работел заедно с още двама членове на семейството си в КАТ. Майка му била секретарка на един от началниците, докато жена му била назначена на трудово-правни отношения в електронния център, отговарящ за обработка на документи. 37-годишният полицай пък бил в група "Видеоконтрол", където обработвал снимките от мобилните радари на Пътна полиция, идващи от цялата страна. Боян поддържал добри отношения с бившата си вече съпруга. 

Твърденията, че са се карали преди трагичния инцидент от четвъртък, не отговарят на истината, посочиха техни колеги. Катаджията и жената, от която има дъщеря, се засекли сутринта на входа и се поздравили. Към 11 часа той влязъл в тоалетната на четвъртия етаж, допрял дулото на слепоочието си и натиснал спусъка. След няколкочасови разпити се установило, че най-вероятно крайното решение е взето заради заболяване и семейни проблеми.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Да се чуди човек каква точно е функцията на Института по психология на МВР !?! Освен да слагат готови шаблони върху тестовете на кандидатете и да манипулират поръчково крайните резултати от психологическите изследвания, може би е необходимо поне през 1 - 2 години да наблюдават и психическото състояние на служителите, че избръмчаването май е тотално!
0
 
 
Това е решението хора!!!И аз го обмислям тоя вариант без това съм и безработен нямам пари чиста работа си самоубийството,поне ще сложа край на мъките !!! Най-гадното нещо което може да ти се случи е да се родиш!
+1
 
 
"Майка му била секретарка на един от началниците, докато жена му била назначена на трудово-правни отношения в електронния център, отговарящ за обработка на документи" .....а той бил в група Видеоконтрол..... ! Ами къде са бабата, дядото ,стринката ,лелинката....братовчедите -по патрулките ли работят или са горе в администрация . КАТ София и Пловдив най-вероятно и всички останали градове трябва да се измете на 100 % от сегашната паплач.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: