Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Бургаски полицаи с отлично представяне на световното по джу джицу
Автор: Екип Burgas24.bg 09:26 / 02.03.2017Коментари (0)1468
©
В Световното първенство по джу джицу за служители с правоохранителни функции / полиция, армия и охранителни фирми/, завършило преди дни в Банско, членовете на Централния полицейски карате и джу джицу клуб в Бургас се представиха повече от достойно и завоюваха множество медали.

В престижното състезание участваха над 150 състезателя от 15 държави, като част от националния отбор на България бяха и полицаите - членове на Централния полицейски карате и джу джицу клуб.

В дисциплината Джу Джицу Файтинг в категория до 69 кг. световен шампион след постигнати 5 категорични победи стана Радослав Марков, а третото място остана за Венилин Русинов.

В същата дисциплина, но в категория до 85 кг. българският представител Яни Русинов достигна финал, като 5 секунди преди края на срещата водеше по точки срещу представителя на Казахстан. След неубедително съдийско решение в последните секунди Русинов отстъпи на казахстанския представител и остана с вицесветовната шапионска титла.

В категория до 94 кг. Борис Георгиев даде всичко от себе си, но липсата на о

©
пит му попречи да се изкачи по-нагоре на почетната стълбичка и за него остана третото място. При най-тежките Милен Джиналийски се справи със силната конкуренция и стана Вицесветовен шампион.

В дисциплината Джу джицу дуо система братя Русинови се класираха на финала, като отстъпиха единствено на представителите на Черна гора.

Дебют на международния спортен форум направи и състезателят в дисциплината Не Ваза ( бразилско джу джицу ) Добрин Ангелов. След оспорвани срещи с доста по-опитни състезатели Ангелов заслужи третото място в своята категория, с което загатна за големия си потенциал.

В традиционно силната за състезателите на Централния полицейски карате и джу джицу клуб дисциплина - «полицейска лична защита» тандема Яни Русинов - Георги Кискинов бе принуден да прекрати участие поради контузия на Русинов. За тях остана неприсъщото 5-то място. Треньора на отбора Стоян Петков изказа задоволството си от постигнатите високи резултати и поздрави и другите членове на отбора от различните полицейски структури постигнали също призови класирания.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: