Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Шокиращи разкрития за кошмара в 52-о училище!
Автор: Екип Burgas24.bg 09:05 / 25.02.2017Коментари (17)1411
©
Излязоха наяве нови подробности след трагедията в столицата, при която загина 11-годишно момиченце. Припомняме, че вчера то бе ритнато в корема от свой съученик и малко по-късно издъхна в болница. По първоначална информация причината е разкъсан черен дроб, предаде Нова телевизия.

Директорът на 52-о училище даде повече информация относно инцидента. Той и съученици на момичето късно снощи бяха разпитани в 6-то районно управление.

"Инцидентът е станал по време на междучасие, докато децата са били на занималня. Госпожата е била в учителската стая", поде директорът на училището и продължи: "Момичето не е имало никакви признаци на дискомфорт. Едва към 4:30 госпожата забелязва, че детето сменя настроението си и самоинициативно го води до лекарския кабинет", заяви той.

"Не бих казал, че стават често такива инциденти в този клас. Лично аз извиках спешна помощ, след като детето си глътна езика и изгуби съзнание. Медиците от лекарския кабинет вече си бяха тръгнали заради късния час. 30 минути чакахме линейка, детето 3 пъти си гълта езика. 

Първият път той беше изваден от охранител, а другите два пъти от родителите. Прибрах се в 1:30 от полицията, не съм коментирал нито с децата, нито с родителите на загиналото момиченце нищо", завърши директорът.

"Сигналът е подаден като дете, което плюе кръв и е в неадекватно състояние. Една ученическа закачка може да доведе до сериозни проблеми. Причината за смъртта е разкъсан черен дроб", заяви доктор Дилян Георгиев.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Трябва да има смъртно наказание . Този 11годишен утре ще стане сериен убиец. Електрически стол му дайте. А родителите му ги затворете доживот,за да нямат възможност да създадат нови изроди!
0
 
 
Може и да е така,но едно 11 годишно момче,може да нанесе удар с неподозирана сила,ако е придружено с доза злоба,детето ще остане с травма за цял живот!!!Истината е,че вече масово се пребиват просто ей така за кеф,без да осъзнават до какво може да доведе!!!
+1
 
 
Спречквания да, побой не! Между момчета са се сдърпвали, но аз ритници и юмруци като цяло такива добре изнесени движения с цел нараняване не съм виждала от съучиниците си... хващали са се за блузите и са се бутали! Сега какво правят? Директно почват с налагания и който е по здрав смачква слабия.... според мен си има много виновни и случая въобще не е за подцрняване и да си лежим на тва ухо, че лоши били стеченията на обстоятелствата... ми вие направо си казахте, че едва ли не момиченцето си е виновно, че не е отстояло на едино нормално за ВАС спречкване ... само дето спречкване е еедно нещо а ритник в стомаха е съвсем друго... (причиняващо тежка телесна повреда до смърт) и ако едно дете си позволява да рита с цел нараняване то далеч за мен не е невинно, а родителите му още по малко!
+1
 
 
Преди дни имаше съобщения как след смърт на 4-годишно дете в Литва само за един (1!) месец в страната беше приет нов закон за закрила на детето от насилие. Тук безродната омазана паплач дори няма да повдигне този въпрос по време на нискочелите си опити за политически дебати и кампании. Кога ще сложим край на тази атеистична и безродна диктатура, за която децата и животът не са ценности?
+1
 
 
Кои са родителите на това агресивно дете? Какви филми е гледало детето им по телевизията? Какво е било поведението на тези родители в присъствие на детето им? Всичко това има значение.
0
 
 
Поне по мое време няма6е такива не6та!тайно и йалко е!незнам какви родители са това да вазпитават това за мен агресивно дете.аз самата сам маика на 4 деца но само и да доловя намек за агресивност взимам веднага мерки дори и те да драсти4ни понейе баде6тето на детето зависи от това как ние сме го отгледали и вазпитали.явно семеиството на детето ритнало моми4ето не им и пука какво един ден 6те стане от тяхното дете а на него не му и пука 4е другите деца не са от йелязо а от крав и плат. У4ителитееее за6то 4акахте толкова време а не го вкарахте в една кола и не го закарахте до болницата това моми4енце след като видяхте 4е линеиката я няма?пална безотговорност като за у4ени хора! На семеиството на захиналото дете...бадете силни е йестоко е боли но бадете силни!
+2
 
 
кво боричкане ма...и твойте ли деца така ги възпитаваш ??? да ритат други деца в корема и да го наричаш боричкане !! Аман от кретенки !!
+2
 
 
Абе хора възпитавайте си зверовете бе... това нормално ли е дете да убие дете, да убиеш щастието на някого за секунда , от едно действие сигурно породено от обстановката вкъщи или от филмите които гледа... тъжно е , много тъжно...
+1
 
 
Е какво е това боричкане бее??? Чак даму се спука чернитя дроб, бая ритник си е било.Уйасно е случилото сее...пращаш си задраво и право детето на училище и вечерта вече го няма...
0
 
 
Много "тихо и кротко" минава тази новина.ЗАГИНАЛО Е 11 ГОДИШНО ДЕТЕ БЕ ХОРА.Смятай колко леко го е ритнал та да му разкъса дроба.Ужас,умът ми не го побира.10то класничка пита учителката си дали знае какво е к.р,дете умира от ритане в корема,и всичко е ОК.Мале,мале.И ние се оплакваме от политиците ни.А децата да се убиват и да говорят за к.рове.Решението е да се търси СТРОГА отговорност от родителите и това е.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: