Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Нефтохимик с грандиозно шоу за 20 години от вицешампионската титла (видео)
Автор: Екип Burgas24.bg 09:47 / 14.02.2017Коментари (0)2086
Пред близо 1000 души в препълнената зала "Младост" в Бургас отборът на Нефтохимик отпразнува 20 години от вицешампионската титла на тима. Почти всички играчи, както и треньорският щаб от "златното" поколение на Нафтата, пристигнаха за празника, а треньорът на Дуисбург и един от любимците на бургаската публика Илия Груев бе подготвил специално видео с пожелания към всички присъстващи.

Шоуто бе открито от машината за хитове F.O., който в продължение на половин час вдигна адреналина на зрителите. След изпълнението на един от най-актуалните рапъри у нас, пред публиката бяха представени всички деца, които тренират в школата на Нефтохимик.

Официално бяха представени и всички настоящи играчи на тима, както и новодошлите вчера Галин Иванов и Илия Миланов.

И когато емоцията в залата беше достигнала връхната си точка, на терена един по един се появиха сребърните медалисти от сезон 1996/97 година. При тяхното представяне публиката изпадна в екстаз, а агитката на "шейховете" дълго време пееше имената на своите любимци.

В края на представянето на легендите на Нефтохимик, на терена бе поканено семейството на Велиян Парушев. Няколко минути залата аплодираше наследниците на славния капитан на "зелените", а синът му получи фланелка с номер 5 и името на железният бранител.

След този емоционален момент започна и демонстративния мач, който противопостави играчите от сезон 1996/97 срещу сегашния тим на Нефтохимик. След много оспорван и изпълнен с качествени изпълнения мач, в крайна сметка победител нямаше и срещата завърши 3:3.

В края на двубоя всички играчи и треньори от "златното" поколение получиха плакети от ръководството на Нефтохимик.

Както се очакваше, залата се оказа тясна за всички желаещи да се насладят на този футболен празник, а малко преди началото на събитието охраната бе принудена да затвори входовете, поради съображения за сигурност. Ръководството на Нефтохимик се извинява на десетките бургазлии, които не успяха да влязат в залата, но решението бе взето от полицията, тъй като залата бе изпълнена до краен предел.

Нефтохимик благодари на всички за подкрепата и като реверанс към феновете на отбора, ръководството ще подари 500 безплатни абонаментни карти, които ще важат до края на първенството. Картите ще се раздават в офисите на Нефтохимик, намиращи се в СЦ "Изгрев".

Също така всички в отбора са обединени около мнението, че подкрепата на феновете в предстоящи старт на първенството ще е в основата на бъдещите успехи на тима.

Нефтохимик приема Монтана в първия пролетен кръг, а срещата ще се играе в събота, 18 февруари, от 13:00 часа на стадион "Лазур".


Още по темата: общо новини по темата: 171
15.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
01.05.2017
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: