Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Bet365 - най-добрият онлайн букмейкър за спортни залози
Автор: Екип Burgas24.bg 15:56 / 27.01.2017Коментари (0)3183
©
Bet365 е най-големият онлайн букмейкър в света и това не е случайно - много трудно някой може да намери пропуски на този сайт за спортни залози в ключовите области, които са важни за играчите.

Когато става дума за високи коефициенти, наситеност на футболни пазари, залози на живо, обслужване на клиентите, преки предавания на спортни събития и щедри бонуси, Bet365 се представя много силно във всяко едно отношение.

В тази статия ще ви разкажем защо е много по-изгодно да залагате в Bet365, отколкото да го правите в Еврофутбол, където няма да получите почти нищо от това, което ви дава английският сайт за спортни залози.

Какво трябва да знаем за компанията?

Нека започнем прегледа на най-добрия сайт за залози с малко повече информация за самата компания, която стои зад нея.

Това, което се харесва най-много на хората, е, че Bet365 продължава да бъде един семеен бизнес с ясни собственици, за разлика от повечето други големи букмейкъри, зад които стоят съмнителни корпорации с анонимни лица зад тях.

Компанията е основана от Питър Коутс през 1974 г., а днес се управлява от дъщеря му Денис Коутс.

Днес, Bet365 има повече от 20 милиона клиенти по целия свят, а годишният му оборот е в размер на милиарди долари.

Компанията инвестира една не малка част от печалбата си за обществено полезни каузи, като дори има собствена благотворителна организация. Bet365 не забравя да подпомага и спорта. Букмейкърът си има един цял свой отбор в Английската висша лига - той е собственик и основният спонсор на Стоук Сити. Именно от Стоук е цялото семейство Коутс и там е позиционирано седалището на компанията.

В България, Bet365 е основният спонсор на Лудогорец и Славия.

Предложение за нови клиенти

Новите клиенти на Bet365 могат да грабнат 100% бонус за първи депозит с максимална сума от 100 лв. при откриването на сметка и депозирането на най-малко 10 лв.

100% бонус за първи депозит предложението на Bet365 е уникално по рода си в индустрията поради две много важни причини. Първата е, че бонус парите, които се дават от този сайт, са истински пари, а втората е, че букмейкърът не ви кара да заложите цялата бонус сума на един-единствен залог.

Повечето компании за спортни залози предлагат безплатен залог при първоначалния депозит на новите си потребители, но техните безплатни залози трябва задължително да се заложат наведнъж, докато Bet365 ви позволява разпределите бонус сумата както пожелаете. С тези 100 лв. бонус, можете да направите както един залог от 100 лв., така и два залога по 50 лв. Или пък сто залога от по 1 лв. Другото предимство на бонуса на Bet365 е, че печалбите от залозите с бонус парите включват и сумата на самия залог. Правилата на безплатните залози на останалите букмейкъри гласят, че само чистата печалба от залога остава по сметката, докато Bet365 включва цялата печалба, включително залога.

Що се отнася до бонуса, Bet365 доказват, че размерът винаги има значение. 100% върху депозита до 100 лв. е предложение, каквото няма да срещнете никъде другаде. При останалите сайтове за залози, или максималната сума на бонуса е по-ниска, или процентът върху депозита е по-малък. А да не говорим за наземния букмейкър Еврофутбол, където няма няма абсолютно никакви бонуси.

Коефициенти и пазари

Много букмейкъри казват в рекламите си, че имат най-широката гама от футболни пазари в индустрията, но истината е, че с тази титла може да се похвали само Bet365. Не само, че предлагат огромен брой лиги от Европа и целия свят, но и също така предлагат залози на живо за една много голяма част от тези лиги. В Bet365 има първенства и лиги, които няма къде да се открият другаде.

Техните коефициенти са изключително конкуренти при всички видове спортни залози. Докато други букмейкъри вдигат коефициентите за определени пазари и се рекламират с тях, за да създадат впечатлението за цялостно високо ниво на ставките, Bet365 не използват подобни заблуждаващи техники и имат приблизително един и същ марж на печалба за всичките си събития и видове залози. А средният марж на печалба на английския сайт превъзхожда маржа на всеки друг сериозен сайт. Естествено, може би някъде в дълбините на интернет пространството ще намерите и букмейкър с по-високи средни коефициенти от Bet365, но далеч не можем да ви обещаем, че този сайт не е някаква измама.

А сравнение между коефициентите на Bet365 и Еврофутбол дори не може да се прави - никога, при никакви условия и при никой пазар няма да видите коефициент в Еврофутбол, който да е по-голям от аналога му в Bet365.

Уебсайт

Уебсайтът на Bet365 се гордее като един от най-бързите в индустрията и предлага на потребителите много лесни за използване и удобно разположени функции.

Оформлението е изчистено, без излишни неща. Текущите събития на живо доминират началната страница, а събитията от огромният масив от пре-мач залози са на само няколко клика разстояние.

Определено може да се каже, че сайтът на Bet365 е направен с мисъл за потребителите.

Поддръжка на клиентите

Още една много силна област на този букмейкър - предлага се 24/7 поддръжка на клиентите на български език, с която можете да се свържете чрез чат на живо, имейл или безплатен телефонен номер.

Средното време за отговор е под стандартното за индустрията, така че никога няма да ви се налага да чакате твърде дълго. Ще видите бързо, че членовете на екипа са много добре обучени да се справят със запитвания от всякакво естество.

Лайв стрийминг

Всяка година, Bet365 предлага пряко предаване на повече от 50 000 спортни събития на своите клиенти. Единственото условие, за да можете да гледате, е да сте регистрирани в сайта и да имате депозирани средства. Ако искате да се регистрирате, можете да прочетете как става това от тази статия.

Докато имате някакви останали средства по сметката си, без значение колко са те, можете да гледате лайв стриймовете от компютъра или телефона си. Програмата на букмейкъра е пълна с много интересни събития, включително и мачовете от Бундеслигата и Серия А.

Промоции

100% бонус за футбол

Ако направите множествен залог с поне три мача във фиша на мачовете от Висшата лига на Англия, Серия А, Примера Дивисион, Бундеслигата или Шампионската лига, ще получите до 100% бонус върху печалбата си. Бонусът започва от 5% за фишове с три селекции и стига до 100% за фишове с 14 мача или повече.

Връщане на залог при нулево равенство

Не оставайте повече разочаровани от гледането на скучни мачове без нито един гол в тях с офертата на Bet365 за връщане на залог при нулево равенство. Направете залог за точен резултат, Първо полувреме/Краен изход или Скоркаст и букмейкърът ще ви върне сумата на всички губещи залози, ако срещата завърши при резултат 0:0.

Утешителна печалба при залози за първи голмайстор

Ако заложите за първи голмайстор в някой мач, не се притеснявайте, ако първият гол падне и той не е дело на избрания от вас футболист - Bet365 ще ви даде печалба при една трета от коефициента, ако играча отбележи на по-късен етап.

Още много интересна и полезна информация за Bet365, заедно със съвети как да печелите от спортните си залози, вижте в информационния портал за спортни залози Betindex.net.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: