Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Учители излизат на ефективен протест заради агресивен ученик
Автор: Екип Burgas24.bg 10:33 / 26.01.2017Коментари (9)1351
©
Учителите от столичното 19-то училище ще излязат на ефективен протест, ако до края на този учебен срок държавните институции не им помогнат да решат проблем с агресивен ученик, съобщава bTV.

Заради проблем с агресивен ученик от трети клас родители отказаха да пуснат децата си в клас в началото на тази седмица.

Отговорът на просветното министерство беше, че това е крайна мярка и не е възпитателно за децата. Грета Ганчева от дирекция "Приобщаващо образование" към МОН препоръча да се намери решение на проблема в училището.

Проблемният ученик е преместен от 20-то училище заради агресивно поведение, когато законът позволяваше такава мярка. Съгласно новите разпоредби ученици до четвърти клас не могат да бъдат местени като наказание.

Родителите на детето отказват да признаят че има проблем и отказват съдействие, категорични са учителите и родителите.

Директорката Детелина Арнаудова е подала оставка в знак на протест срещу безразличието на институциите към проблема. Тя е информирала още през октомври Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) за деца в риск, но оттам нищо не са предприели. Ако социалните служби не си свършат работата с родителите, ние няма какво да направим, коментира Арнаудова.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Проблемът се решава точно за 5 минути. След като няма институции, учителите са с вързани ръце, пък и на всичко отгоре проблемните ученици са с всякакви права и какви ли не предимства пред другите, може баща на тормозено дете да отиде и да смаже от бой копелето и проблемът е решен. Но явно протестиращите родители са със сърца на врабчета. Същото като през турското робство - един бей с петима гавази тормози и унижава село с 1000 жители....
0
 
 
Тевеута няма лиии пращайте го в бучиновци да му дойде,акълат на това магарее долноооо
+1
 
 
Ами както виждате, за съжаление нашите будители-учителите, са подложени на прекалено голям стрес от един куп нови изисквания ,а и от неуважението на децата и прекалената свобода ,която имат децата. Това неуважение идва от възпитанието което идва от вкъщи. И моля правете разлика между учител и звероукротител!!! Тези хора не са длъжни да търпят лигавото отношение на деца независимо от възръстта, възпитавайте си децата да уважават по-възрастните хора, да уважават тези които дават на децата Ви знанията ,които ще им трябват да се реализират като хора! Много са прави да недоволстват! Браво!
+1
 
 
Браво на колегите! Побъркаха ни и разболяха с всякакви изисквания!Никой няма право да иска от нас да иска да полудеят 25,защото едно има права!А другите?????
0
 
 
малък боклук... като му шибна 2 шамара...
0
 
 
Излглейда ученика не си че зел дозичката рСџВ?‚рСџВ?‚
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: