Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Ето как Нефтохимик ще отбележи 20 години от вицешампионската титла
Автор: Екип Burgas24.bg 18:49 / 25.01.2017Коментари (2)1396
©
С няколко поредни събития Нефтохимик ще отбележи 20 години от вицешампионската титла на "шейховете" от сезон 1996/97 г. Днес изпълнителният директор на тима Благомир Митрев разкри повече подробности около това как ще бъде отбелязана тази годишнина.

Черешката на тортата се очертава да бъде демонстративен мач, който ще противопостави поколението, което спечели сребърните медали преди 20 години, срещу сегашния тим на Нафтата. Мачът ще се играе на 12 февруари (неделя) от 18:00 часа в спортна зала "Младост" в град Бургас. Очаква се залата да се окаже тясна за всички желаещи да видят отново най-успешното бургаско, футболно поколение, а освен това за доброто настроени на публиката ще се погрижи един от най-известните български рапъри F.O., който се слави като един от големите фенове на "зелените".

От ръководството на Нефтохимик разкриха, че са подготвени много подаръци и изненади за публиката, а входът за този демонстративен мач ще е свободен. Освен този мач от днес на централната улица в Бургас бяха разположени изложбени пана, които проследяват най-славните години на Нефтохимик, от създаването на клубът през 1962 година до днес. Тази изложба ще продължи в рамките на един месец.

"Целта на тези събития е не да покажем себе си и какво ние сме направили за спорта в Бургас преди 20 години, а да покажем, че и в момента Нефтохимик притежава качествени играчи и те се нуждаят от подкрепа за да постигнат успехите, които постигнахме ние през 90-те години", това заяви изпълнителният директор на тима Благомир Митрев.

"В момента бургаската футболна общественост се е отдръпнала от стадиона и за нас е важно хората отново да повярват в този отбор и да окажат същата подкрепа, която оказаха на нас тогава. Ние като ръководство, играчи и треньори гарантираме, че ще направим всичко възможно Нефтохимик отново да бъде там където му е мястото, а именно в челото на класирането", добави Митрев.

От ръководството на Нафтата разкриха, че се водят преговори с тимове от България за евентуална демонстративна среща през лятото, с която да се сложи финалния акорд в празненствата по случай 20 години от вицешампионската титла на Нефтохимик.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 26.01.2017 г.
0
 
 
И още повече хора ще се отдръпват от стадиона. Вярвайте ми.Накрая на мач ще ходят само играещите на терена и резервите им.Това е.Нефтохимик отдавна не е Нефтохимик от 1997г.Управниците в града ни съсипаха всичко,а шепата фенове - сополанковци изгониха и останалите малко фенове.Това е.
Aнонимен
на 25.01.2017 г.
-1
 
 
Егати И маитапа.смях ю залата.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: