Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Две снежни седмици срутиха ореола на Чичо Кмет
Автор: Екип Burgas24.bg 15:06 / 24.01.2017Коментари (32)23085
© Burgas24.bg
Колко му трябва на един кмет, за да прогледнат съгражданите му, че "Царя е гол"? В случая с бургаския Димитър Николов бяха нужни само две снежни седмици.

През тези две седмици "цъфна" асфалтът на Николов, като оправданята с лошото време са крайно несъстоятелни. В другите големи градове това го няма или е изключение, но в никакъв случай с мащабите, с които това се случи в Бургас.

Пълен провал и в снегопочистването, а положението в Бургас дори не бе от най-тежките. В Пловдив например наваля метър и двайсет, но там се справиха далеч по-добре от Бургас.

Пейките на прословутите спирки ръждясаха, а "подовото" им се оказа фарс. Сметопочистването, редом с учениците, излезе в "дървена" ваканция и бургазлии се оказаха заринати в боклук.

Димитър Николов дълго бра плодовете на безкрайно некадърното управление на предшественика си - каквото и да направеше, беше по-добре от преди.

С годините обаче бургазлии прогледнаха и бе само въпрос на време да се случи нещо, което окончателно да срути ореола "успешен кмет" на Николов.




Още по темата: общо новини по темата: 333
18.12.2017 »
23.10.2017 »
09.10.2017 »
19.04.2017 »
15.03.2017 »
14.03.2017 »
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всъщност ореолът му го няма още от пускането на транспортната схема, когато уважението на хората към него направи салто мортале.
0
 
 
Ако си махните колити може би ще стане вашата работа не само да плюете.
Aнонимен
на 25.01.2017 г.
0
 
 
Мрънкачи и недоволни винаги ще има, няма как да се угоди на всички. Изборите са факт, че близо 80% от гласувалите харесват кмета и неговото управление. Малко повече усмивки и топлота е това което най-вече липсва на града!
Aнонимен
на 25.01.2017 г.
0
 
 
Към въпросите зададени в поста под моя ще добавя "Кой и по какъв начин разработи схемата на автобусите от градския транспорт?" Работя в Елкабел някой ще ми каже ли с кой автобус да стигна от Възраждане до индустриална зона ? Идеята за прикачване означава ли, че за две спирки трябва да хвана влак за карнобат, автобус до бургас, който да ме остави на гара Запад, а от там 77 до спирката пред Победа ? Кой тъпанар го измисли това прикачване ?
Aнонимен
на 25.01.2017 г.
0
 
 
Бургазлии един въпрос. Три пъти съм гласувал за кмета Николов. Наистина вярвах, че този човек може да направи Бургас отново голям град. (Бяхме заприличали на Ямбол по времето на Костадинов)....Кажете ми обаче какво направи Димитър николов през последните 3 години ? Какво се случи с грандиозните проекти за улици, библиотеки, туристически атракции и реставрации? Защо общината мълчи каква част от бюджета, предвиден за Бургас ще бъде използвана за погасяване на кредит? Как беше допуснато концесионер на Бургас да е фирма, която ще ни взима по 5 лева за чадър? Кой и защо реши да плащаме най-високите данъци в България? Къде са обещаните инвеститори и работодатели? Бургазлии, взимаме кажи-речи по 600 лева, а живеем в град, който поддържа стандарт на туристически курорт. Младите жители на града нямат търпение да отидат да учат в София и се стараят зверски само и само да не се върнат. Градът се обезличава и обезлюдява...единствената голяма разлика между Николов е Костадион в последно време е че Николов поне знае как да се рекламира. Когато бяха снеговалежите звънях на телефона на УКОРС за да ги алармирам, че по "Александровска" е пълно с шофьори, които нарушават пешеходната зона, преминават и паркират на забранени за това места. Отговориха ми, че като няма сняг паяка ни работи и "да занимавам КАТ, като си нямам друга работа"...това ли е модерният ни град? П.П. На тези които ще ми кажат "Като не ти изнася - хващай пътя"ще отговоря - Комунизмът свърши. Като нещо не си изнася се опитвам да го оправя, ако можете само да си траете по-добре се научете и да си мълчите. Така ще придобиете цялостна визия на фикуси.
0
 
 
Тъпо. ...Или съзнателно преднамерено.....
0
 
 
защо сте толкова недоволни -разбира се че има някои ,,дефекти'' --но съграждани помислете по-добре ли бяхте при бившия червен кмет ?
Aнонимен
на 24.01.2017 г.
0
 
 
Добре ,че не зависи от вас идиотчета кръгли,иначе още щяхме да се возим на раздрънканите икаруси.
Aнонимен
на 24.01.2017 г.
0
 
 
ПРИТИСКАТЕ ОБщИНАРИТЕ ЗА ДА ВИ ПЛАТЯТ ПОДОБАВАщО И ДА ОБЪРНЕТЕ ПАЛАчИНКАТА,А?СВЪРшИ ЛИ ВИ СТАРОТО ДОГОВОРчЕ С ГОЛИЯ ЦАР?
0
 
 
Да не говорим за спирките, че за нищо не стават, проектанта им е за затвор.. Отвсякъде духа, при дъжд и сняг нищо не пазят, а по седалките и преди да ръждясат никой не сяда заради студеното и мокро желязо
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: