Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Христо Янев: Не сме Милан, борим се за оцеляване
Автор: Екип Burgas24.bg 19:50 / 01.12.2016Коментари (1)2342
Треньорът на Нефтохимик Христо Янев бе доста изнервен след поражението от ЦСКА-София с 0:2, предаде репортер на Burgas24.bg.

Ето какво каза специалиста след края на двубоя на стадион "Лазур":

"Причините за загубата са, че създаваме ситуации за гол, а не можем да ги реализираме. Докато не започнем да реализираме това, което създаваме, нямаме шанс за точки. Търсехме да променим нещо, искахме да включим свеж човек, който може да отбележи".

"Промяната в поведението на момчетата е окей, но трябва да променяме вече и съотношенията в мача. Как можеш да кажеш нещо хубаво, когато си паднал с 0:2... Серията ни от загуби е само от два мача, така че не можем да говорим за някаква серия."

"Срещам се с всички, които се интересуват от отбора. Всички ни подкрепят и искат Нефтохимик да излезе от тази ситуация. За мен всеки мач е един и същи. Не деля отборите на ЦСКА, Левски, Лудогорец или останалите. Благодаря за подкрепата на феновете на ЦСКА, това, което правят, означава много за мен".

"Ние обаче трябва да си вършим работата в нашия отбор. Имаме нужда от засилване на конкуренцията. Това ще стане след трите мача до края на полусезона. Имаме доста наказани и контузени. Трябва да бъдем реалисти. Разполагаме с тези футболисти, които са в съблекалнята. Не сме Милан, а се борим за оцеляването си. Мислим за следващия ни мач, който е в Стара Загора".

Още по темата: общо новини по темата: 7
02.12.2016
01.12.2016
01.12.2016
28.11.2016
28.11.2016
24.11.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 02.12.2016 г.
+1
 
 
Не се борят и там е проблема. И не знам дали това е актуална снимка от мача, но ако е така господин Янев можеше направо с шалче на ЦСКА да отиде. Не знам колко по-червен може да изглежда треньора на зеления отбор. Не ми е ясно и какво точно опитва в последно време, но очевидно не се получава. Инкасират загуба след загуба, докато преките им конкуренти за оставане в елита трупат точки.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: