Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Дражев: Управлението на Черноморец е престъпно и включва половината членове от Наказателния кодекс
Автор: Екип Burgas24.bg 19:33 / 29.11.2016Коментари (2)3176
© Burgas24.bg
Скандалът с обявеното в несъстоятелност дружество ПСФК Черноморец ще бъде разследван от прокуратурата, а представителите на община Бургас в Съвета на директорите Иван Цанев и Мирослав Йорданов ще бъдат освободени от длъжност. Това гласуваха на днешното си заседание общинските съветници, предаде репортер на Burgas24.bg.

Лично председателят на временната комисия за спасението на стадион "Черноморец" Константин Бачийски се нае да сигнализира прокуратурата за процедурата по несъстоятелност, която сериозно застрашава стадиона в квартал "Акациите".

Кметът Димитър Николов от своя страна гарантира, че няма да се допусне строителство на сгради, небостъргачи, търговски центрове или атракциони върху терена на съоръжението. Той гарантира, че по Общ устройствен план(ОУП) парцелът е предвиден само за спорт и ще остане като такъв, дори и частно лице да стане собственик на имота.

"Имаме възможност да обжалваме, да теглим кредити, да ревизираме начините, по които това дружество е било източвано. Управлението на това дружество не е криминално, а престъпно и включва половината членове от НК. Крайно време е смокиновото листо да бъде изхвърлено и да видим цялата голота", изказа се днес вносителят на докладната Георги Дражев в типичния си колоритен стил.

"Говорим некомпетентно, правим лов на вещици! Какво ще жалите? Какво ще правите? Решението е взето. Сценарият за ЦСКА АД е същият, следва синдик и пази Боже да е нормален човек. Проблемът е, че сме на 7-о или 8-мо място като кредитори. Призовавам кмета да търси оздравителен план, по който ние да получим имота, а не той да бъде продаден от синдика", каза на свой ред Евгений Мосинов, който още вчера разви тезата си пред Burgas24.bg.
Още по темата: общо новини по темата: 13
13.12.2016
13.12.2016
13.12.2016
13.12.2016
13.12.2016
07.12.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 30.11.2016 г.
0
 
 
Митко трябва да напише биографичен роман на тема "Как се подиграх с община Бургас и станах собственик на спортна база "Черноморец" само за 10 години ". Сега остава и шефовете на "Нефтохимик" да направят същата схема и да закриваме спорта ...В най-добрия град за живеене ...където всички автобусни водят до майната си.
Aнонимен
на 29.11.2016 г.
0
 
 
А вие сега се сетихте, че било управлявано престъпно...Всичките от Общината въвлечени в тая далавера в прокуратурата !!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: