Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Скандални разкрития от зловещата нощ, в която мъжът на Мейзер издъхна
Автор: Екип Burgas24.bg 17:29 / 24.11.2016Коментари (2)2410
© Burgas24.bg
Скандалната Анита Мейзър е опитала да потули веществени доказателства след инцидента със съпруга й Николай. Обвинената за убийството на мъжа си е изхвърляла улики от дома си в района на кооперацията си във фаталната нощ, когато е издъхнал стокилограмовият културист, пише "България Днес".

Мейзър лично е показала на ченгетата къде е изхвърлила уликите. Това се случило по време на следствения експеримент, проведен в присъствието на адвокатите й, поемни лица и технически екип в дома й и в района на кооперацията, където силиконката се разхождала във фаталната нощ.

Анита Мейзър е в ареста от 15 август, когато полицията я закопча по обвинение в непредумишлено убийство, причинено вследствие на нанесена средна телесна повреда. Във фаталната нощ Николай е бил вързан със свински опашки през врата, ръцете и краката. Вследствие е умрял от загърляне - удушаване.

Според Анита Мейзър той бил вързан по собствено желание, за да демонстрира как може да разкъса свинските опашки със сила и мускули. Ченгетата работят и по втора версия - че едрият културист в разцвета на силите си е умрял при нелепа сексуална игра на роб и строга господарка.

Близките на Ники са категорични, че разследването върви в неправилна посока и нито една от тези две версии не е сериозна. Затова и семейството на загиналия е подело частно разследване, което е стигнало до фрапиращи детайли. В нощта след смъртта на Николай Анита не се обадила веднага нито в полицията, нито в Спешна помощ. Тя излязла от дома си видимо спокойна и е отишла до денонощния магазин, за да си купи цигари и да пазарува. Там разговаряла спокойно с продавача. Служителят е дал показания както пред ченгетата, така и за паралелното разследване на близките.

"Не само че не е казала какво се случва в дома й. Тя е изграждала свое алиби за фаталната нощ. Показала се е пред камерите умишлено и е подела разговора, за да има свидетели, че не е била в апартамента, когато е умрял мъжът й", категорични са детективите.

Не е ясно дали Анита се е отървала от уликите по пътя от дома си до магазина или обратно. Предполага се, че тя може да е излязла и втори път след смъртта на Ники - специално за да изхвърли доказателствата. Това ще стане ясно в съдебната зала, категорични са поверениците на почерненото семейство на културиста.

"Цялостното й поведение в тези фатални за Николай минути навежда на мисълта, че нещо в плановете на Анита се е объркало. Защо иначе се е опитвала да покрива следи и не се е обадила в полицията", аргументират се частните разследващи, наети от семейството. Те са категорични, че Анита е имала користна цел да ликвидира мъжа си. Нещо повече - те смятат, че тя е имала съучастник, и са убедени, че в апартамента има следи от трети човек.

Цялата мистерия трябва да бъде разбулена с обявяването на резултатите от съдебно-медицинската експертиза, която е най-важна. От нея ще стане ясно в колко часа е умрял Ники, а това ще навърже пъзела около среднощните разходки на силиконката в квартала.

"Свинските опашки са се врязали на 4 см дълбочина в шията му. Няма как съпругата му да не е забелязала, че той се задушава и умира, и да е решила да глътне чист въздух. Звучи безумно и несериозно", коментираха източници от полицията, запознати с експертизата. По думите им, патоанатомите са търсили и травма по главата на Николай, нанесена с твърд предмет. Това се наложило поради версията, че той може да е доведен до безсъзнание и вързан след това, предвид факта, че докато е в съзнание, Анита няма как да се справи с него.

"Неадекватното поведение на Мейзър е съмнително. Ако пред очите ви умре човек, е логично да повикате Спешна помощ и полиция на секундата, а не да излезете усмихната на шопинг", коментираха близки на жертвата.

Близките на Николай твърдят, че в съдебната залата ще стане ясен и мотивът, който Анита е имала, за да се отърве от съпруга си. По непотвърдена информация става дума не само за пари, но и за болезнена ревност от страна на силиконката.

На два пъти Анита Мейзър е предложила пари на полицаи във фаталната нощ. Първия път това се случило в телефонно обаждане. Мейзър поискала да плати на ченгетата да не съобщават за случая в медиите. Малко по-късно един от разпитващите я за смъртта на мъжа й полицай подава втори сигнал срещу нея. По думите на служителя на реда 52-годишната сексбомба го офертирла с 30 бона, ако случаят бъде покрит. Заради втория си опит да възпрепятства правосъдието прокуратурата й повдигна обвинение за подкуп, което се наказва със затвор до 10 години и глоба до 15 бона.




Още по темата: общо новини по темата: 124
08.09.2022 »
14.08.2020 »
14.05.2020 »
03.01.2020 »
29.11.2019 »
19.11.2019 »
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 24.11.2016 г.
+4
 
 
От август до ноември чакаме експертизи. Това вършене на работа ли е или чакане на "кой ще предложи по-голям подкуп"?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: